Cine este Erick Elías, bărbatul pe care William Levy l-a îndepărtat de Elizabeth Gutiérrez. Totul s-a petrecut în 2003

Publicat pe 17.04.2024 la 11:40 Actualizat pe 17.04.2024 la 12:29

A fost în 2003 când William Levy l-a amenințat într-o emisiune televizată pe Erick Elías. Acesta din urmă ar fi încercat să formeze un cuplu cu Elizabeth Gutiérrez. Ce s-a întâmplat atunci între cei trei.

actori zâmbesc

Erick Elías este bărbatul pe care William Levy l-a îndepărtat de Elizabeth Gutiérrez

Profimedia Images

În prezent, despărțirea dintre William Levy și Elizabeth Gutiérrez se află pe buzele tuturor. Astfel, secrete din trecut încep să fie dezvăluite și fanii își pun nenumărate întrebări în mediul online. Pe lângă situațiile în care actorul din Rubi a fost infidel, s-a aflat că vedeta a fost curtată în trecut de o altă celebritate îndrăgită.

Cine este Erick Elías, bărbatul pe care l-a îndepărtat William Levy de Elizabeth Gutiérrez

În 2003, William Levy l-a avertizat pe Erick Elías că nu este cazul să înceapă s-o curteze pe Elizabeth Gutiérrez, asta pentru că și el o plăcea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu vreau să te apropii de ea, pentru că știu că îți place.”, i-a spus pe atunci William Levy. Cei trei au participat împreună într-un show de televiziune în urmă cu 18 ani. Cei 12 concurenți erau într-un concurs ce la final le oferea șansa de a juca într-una dintre telenovelele celebre. Atât William Levy cât și Erick Elías o plăceau pe frumoasa Elizabeth Gutiérrez.

Până la urmă, actorul cubanez a învins și astăzi se cunoaște istoria ce i-a adus până la urmă la despărțire. Apropierea dintre cei doi a dus la certuri între William Levy și Erick Elías.

“Îți spun ca de la bărbat la bărbat, nu vreau să te apropii de ea pentru că știu că-ți place, și nu pentru ea, pentru respect pentru mine.”, a menționat atunci William Levy, arată peopleenespanol.com. Mulți ani mai târziu, Erick Elías a punctat că într-adevăr a existat o rivalitate între ei.

“Da, a fost o rivalitate acolo, dar a fost una generală. Eram închiși într-un studio și atunci era normal.”, a spus Erick Elías. Protagonistul telenovelei Betty en NY a acceptat că o plăcea pe Elizabeth Gutiérrez și i se părea o femeie atractivă.

“La acel moment, da, mi se părea o femeie atractivă, dar eu nu căutam nimic mai mult.”, i-a asigurat pe toți.

Detalii despre Erick Elías, actorul de telenovele care s-a luptat cu William Levy pentru inima frumoasei Elizabeth Gutiérrez

Născut pe 23 iunie 1980 în Mexic, în prezent este căsătorit cu Karla Guindi. Cei doi și-au unit destinele în 2010. A jucat în producții celebre precum El hotel de los secretos în 2016, Betty en NY în 2019, Ni contigo ni sin ti în 2011, Porque el amor manda între 2012 și 2013.

Cu toate că provine dintr-o familie de arhitecți, acesta a decis să pornească pe o nouă traiectorie profesională. Cântăreț, pictor, actor, dar și designer, pare că le-a încercat pe toate de-a lungul timpului.

A făcut parte dintr-un grup denumit Tierra Cero, acolo unde a avut rolul de interpret. A fost câștigătorul show-ului în care a participat cu William Levy și Elizabeth Gutiérrez. Fanii susțin în prezent că vedeta ar fi fost mult mai fericită cu Erick Elías și ar fi avut o traiectorie personală diferită în prezent. În prezent are două fiice și recunoaște că urmează terapie pentru a avea o viață mai împlinită.

“Am învățat mult de tot ceea ce o să vină. Fiicele mele au în prezent 12 și 10 ani, atunci încerc să învăț despre adolescență.”, a spus acesta.

În articolul

Cine este Erick Elías, bărbatul pe care William Levy l-a îndepărtat de Elizabeth Gutiérrez. Totul s-a petrecut în 2003

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x