Cine este Ersin Arıcı din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Detalii despre actorul din Turcia

Publicat pe 23.01.2023 la 17:38 Actualizat pe 23.01.2023 la 18:15

Cine este Ersin Arıcı din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Detalii despre actorul din Turcia și ceva mai mult.

Ersin Arıcı poartă pantaloni negri lungi și un tricou cu mânecă scurtă negru, stă pe scaun și are mustață neagră și părul negru

Ersin Arıcı din “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Happy Channel

Ersin Arıcı face parte din distribuția serialul “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Este un actor care a reușit să se facă cunoscut datorită producțiilor în care a jucat și acestea nu sunt deloc puține la număr. Are peste 400 de mii de internauți și ce îi apreciează postările în mediul online și peste 200 de fotografii și filmulețe.

Cine este Ersin Arıcı din “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Ersin Arıcı joacă rolul lui “Abidin” în Golden Boy – Dragoste rebelă, mâna dreaptă a lui Ferit. Este unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului. S-a născut în Şanlıurfa în 1991 și s-a stabilit în Istanbul după terminarea studiilor universitate. După ce a primit prima diplomă în comerț, a ținut să studieze și arte. Pe lângă rolurile pe care le-a avut în piese de teatru, acesta se bucură de multe roluri în filme și seriale precum Tabula Rosa, Human Crime, Wish We Never Grown Up, Courtyard, Paper Lives, Yakamoz S-245, Departures.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Paper lives” a devenit unul dintre cele mai populare show-uri. Acolo a jucat personajul “Kadir”. A câștigat premiul “Best supporting actor” în cadrul celei de-a 4-a ediții a Izmir Film Festival International. A jucat și alături de Özge Özpirinçci și Kıvanç Tatlıtuğ.

“Abidin” este bodyguardul și șoferul lui Ferit. Cu toate acestea, între ei există mai mult o relație de frăție. Tatăl lui Abidin moare când acesta era încă un copil. Ca rezultat al venirii tatălui vitreg în viața sa, acesta părăsește școala și casa lucrând în diferite părți ale Istanbulului pentru a se întreține. După ani de zile, ajunge să-i salveze viața lui Orhan într-o noapte, iar din momentul acela ajunge să lucreze la vila familiei.

Totul despre serialul “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Golden Boy – Dragoste rebelă a avut premiera pe 6 ianuarie și poate fi urmărită în fiecare vineri de la 20.30 pe Antena 1 și Antena Play. O poveste dramatică, plină de suspans și multe momente imprevizibile, asta aduce serialul în atenția fanilor.

Destinul a două surori le aduce pe acestea în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii. Acesta este deținut de familia Korhan. Minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul, iar adevărul iese prea puțin la iveală. Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Deși afacerea este condusă în cea mai mare parte de către fiul său, Orhan, dar și de către cel mai mare nepot al său, Fuat, Halis în continuare ia cele mai importante decizii în companie și încearcă să dețină controlul și asupra familiei. Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate. Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Vestea că magnatul caută o mireasă pentru nepotul său a venit ca un fulger pentru Kazim, pentru care singura șansă la îmbogățire sunt cele două fiice ale sale, Suna și Seyran. Ifakat o consideră pe Suna potrivită pentru a se mărita cu Ferit, astfel că stabilește ziua în care cei doi se vor întâlni și se vor logodi. Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu. Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare își fac simțită prezența mai mult ca niciodată.

În articolul

Cine este Ersin Arıcı din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Detalii despre actorul din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Programul DiscoverEU. Cine sunt tinerii care vor putea călători gratuit prin Europa cu trenul. Comisia Europeană pune la bătaie 35.500 de permise
a1.ro
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x