Cine este Fernando Rovzar, partenerul actriței Bárbara Mori. Bărbatul nu este străin de lumea mondenă

Publicat pe 06.01.2022 la 13:17 Actualizat pe 06.01.2022 la 14:09

Bárbara Mori și Fernando Rovzar formează un cuplu de ceva timp, însă puțini știu cine este bărbatul pe care îl iubește faimoasa actriță. Cum arată.

Fernando Rovzar poartă o bluză închisă la culoare și își pune mâinile pe cap

Fernando Rovzar în cadrul Sundance Film Festival January. 25 ianuarie 2005

Getty Images

Bárbara Mori este cunoscută în întreaga lume datorită rolului pe care l-a avut în telenovela “Rubi” în anul 2004. De-a lungul timpului, actrița nu a putut fi uitată de către fani. Aceștia i-au urmărit fiecare pas, inclusiv incursiunea personală pe drumul vieții.

După mai multe dezamăgiri în dragoste, Bárbara Mori și-a găsit sufletul pereche. Acesta este Fernando Rovzar, un cunoscut director de film. Cei doi și-au petrecut vacanțele împreună și ori de câte ori au avut ocazia au lăsat mărturii ale iubirii lor în online. Cine este bărbatul.

Cine este Fernando Rovzar, partenerul actriței Barbara Mori

Actrița și-a declarat în sfârșit iubirea și a postat mai multe fotografii alături de partenerul ei. Bárbara Mori a petrecut sărbătorile în familie, lângă copil, partenera acestuia și iubit. Fanii au rămas impresionați de relația frumoasă pe care cei patru au dezvoltat-o.

De obicei discretă și atentă, Bárbara Mori nu a mai ținut cont de nimic și a vrut să-și strige iubirea pe internet. Faimoasa vedetă se iubește cu directorul de film Fernando Rovzar și a postat pentru prima dată un mesaj emoționant către acesta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cât de mult te admir. Ești cel mai talentat din lume. Felicitări pentru această frumoasă producție. Te iubesc.”, a scris actrița. Deși există câteva fotografii în online cu cei doi, iar vedeta a vrut să lase câteva cuvinte frumoase pentru Fernando Rovzar, cei doi continuă să fie la fel de rezervați în ceea ce privește relația lor.

“Scriu pentru un film ca să pot lucra cu ea”, a declarat directorul într-un interviu.

“O admir mult ca actriță și ca persoană. Avem chef să lucrăm împreună. Este o producție de epocă din anii 60, ea este protagonista. Vreau să fiu și să lucrez cu ea.”, și-a exprimat dorința Fernando Rovzar. Cu acest mesaj fanii au descoperit că inima actriței este ocupată și că fericirea ei este în mâinile noului partener.

Barbara Mori se iubește cu directorul de film, Fernando Rovzar

Fernando Rovzar s-a născut pe 24 ianuarie 1980 în Mexic. Numele său real este Fernando Javier Rovzar Diez-Barroso și este un cunoscut director și producător de film. Este cunoscut pentru Monarca ( 2019), Mentada de padre ( 2019).

A fost căsătorit cu Sylvia Wardly din 2004 și împreună au doi copii. Bárbara Mori a postat de-a lungul timpului mai multe fotografii alături de el în online și a lăsat mai multe mesaje cu dedicație.

“Nu este zi în care să nu fiu recunoscătoare pentru tine, pentru existența ta în viața mea.”, a scris actrița.

Într-o altă fotografie postată pe 13 noiembrie 2019, Bárbara Mori a scris: “Cel mai bun maestru este cel care te învață prin dragoste.” Astfel, cu fiecare reușită a partenerului, actrița a continuat să-i celebreze munca și a lăsat de fiecare dată un mesaj puternic în spate.

Fernando Rovzar și Bárbara Mori și-au început relația de iubire în 2018, iar de atunci au continuat să se iubească la fel de mult. Acesta și-a început cariera de producător încă din 1999, iar din 2003 a început munca alături de fratele său, Guillermo Rovzar.

În articolul

Cine este Fernando Rovzar, partenerul actriței Bárbara Mori. Bărbatul nu este străin de lumea mondenă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x