Cine este Goncagül Sunar din serialul fenomen “Ziua în care mi s-a scris destinul”. Cum a ajuns vedeta să treacă de la muzică la actorie

Publicat pe 18.10.2023 la 18:26 Actualizat pe 19.10.2023 la 09:44

Cine este Goncagül Sunar din producția “Ziua în care mi s-a scris destinul”. Cele mai importante detalii pe care trebuie să le știe publicul. Serialul poate fi urmărit de luni până vineri de la 22:00 pe Happy Channel.

Goncagül Sunar poartă părul prins într-un coc

Goncagül Sunar din serialul fenomen “Ziua în care mi s-a scris destinul”

Instagram

Serialul “Ziua în care mi s-a scris destinul” aduce în prim-plan ideea unei iubiri imposibile dintre două persoane ce aparțin unor lumi complet diferite. Este vorba despre familia Yorukhan din care fac parte tatăl, mama și cei doi fii. Kahraman ( Ozcan Deniz), băiatul cel mic se ocupă de partea administrativă a afacerii. Este căsătorit cu Defne ( Begum Kutuk), cea care în urma unui accident a pierdut abilitatea de a mai rămâne însărcinată. Kiymet ( Gul Onat), mama lui Kahraman își dorește nepoți.

Goncagül Sunar, o prezență solară în lumea filmelor turcești, Acesta s-a născut pe 17 septembrie 1970, în frumosul oraș Istanbul. Cu o carieră impresionantă în lumea filmului, Goncagül Sunar a excelat în televiziune, cinematografie și muzică, aducând la viață numeroase proiecte artistice.

Cu un palmares impresionant în domeni, iată câteva aspecte esențiale din viața și cariera actriței Goncagül Sunar, din Ziua în care mi s-a scris destinul.

Cine este Goncagül Sunar din producția “Ziua în care mi s-a scris destinul”

Nume: Goncagül Sunar
Data nașterii: 17 septembrie 1970
Locul nașterii: Istanbul
Înălțime: 1,64 m
Greutate: 57 kg
Zodia: Fecioară
Culoarea ochilor: Maro
Culoarea părului: Brun închis
Soț: Marsel Zalma
Copil: Aksel Zalma
Frați: Demet Sunar
Animale de companie: Pisici.

Goncagül Sunar și-a început călătoria artistică în 1991 sub îndrumarea talentatei Şahika Tekand și a comunității Studio Players. Această perioadă a reprezentat prima treaptă a unei cariere de excepție. Încă de la începuturile sale, Goncagül Sunar și-a făcut simțită prezența în lumea televiziunii turcești, debutând în serialul "Mahallenin Muhtarları".

Cu toate că devenea din ce în ce mai atrasă de televiziune, Goncagül Sunar a reușit să atragă atenția publicului și a criticii cu rolul său memorabil ca "Hayriye Soylu" în serialul TV "Asmalı Konak", care a reprezentat, de fapt, punctul culminant în carieră, deși mulți ar fi crezut că va da lovitura dacă intră în televiziune.

Un moment crucial în cariera ei a fost debutul cu serialul "Mahallenin Muhtarları", într-o perioadă în care producțiile TV erau mai puțin răspândite. În aceeași perioadă, Goncagül Sunar se implica și în teatru, construindu-și o reputație solidă în fața iubitorilor de activități culturale. Despre acea perioadă, ea mărturisește: "Am fost pe micul ecran cu serialul Mahallenin Muhtarları. Apoi au venit serialele unul după altul. Desigur, eram o fată foarte entuziastă, foarte naivă, foarte neexperimentată. Nu am putut simți mult, sincer, a existat o stare de euforie datorată vârstei, ceea ce era normal pentru mine atunci", potrivit seriesturkish.com.

Pe lângă cariera ei de succes în televiziune și cinematografie, Goncagül Sunar și-a explorat talentele și în muzică. A devenit o artistă completă, dedicându-se cu pasiune muzicii.

Goncagül Sunar se descrie drept o femeie luptătoare, sinceră, realistă, disciplinată și modestă

Personalitatea sa a fost întotdeauna una puternică și determinată. Ea este descrisă drept o femeie luptătoare, sinceră, realistă, disciplinată și modestă. "Sunt o femeie naturală care încearcă să facă tot posibilul pentru a rupe barierele convenționalului", a declarat Goncagül.

În ciuda provocărilor din industrie și a competiției acerbe, Goncagül Sunar rămâne hotărâtă să continue să creeze și să evolueze. "Trăim într-o țară în care să stai în picioare și să poți exista este mai dificil decât să joci. Pentru că există o structură în care cultura orientală este dominantă. Poți să te afli în situații incorecte și să le observi. Uneori, chiar dacă prinzi un stol de păsări cu gura, faci ceva diferit și de înaltă calitate, dar nu ești foarte cunoscut, poate că nu atragi suficientă atenție. De aceea nu ar trebui să renunți și să încerci. Sunt un personaj care încearcă să rămână calm și răbdător în acest tumult, în ciuda acestor condiții".

Goncagül Sunar intenționează să continue să joace și să se implice în lumea filmului și a televiziunii până la sfârșitul vieții sale, spune ea. Muzica va fi întotdeauna o parte importantă a carierei sale, reflectând un stil muzical caracterizat de claritate, caracter și influențe occidentale.

Goncagül Sunar este mama unui băiețel fabulos și mărturisește că e cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat

Experiența de a fi mamă a schimbat-o profund, aducând mai multă empatie și realism în viața sa. "Te simți mai frumoasă și mai specială. De fapt, toate femeile pot face asta, dar pentru o mamă, este o reușită în viață. Am devenit mult mai afectuoasă și mai emotivă în legătură cu toate ființele vii."

În articolul

Cine este Goncagül Sunar din serialul fenomen “Ziua în care mi s-a scris destinul”. Cum a ajuns vedeta să treacă de la muzică la actorie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x