Cine este Görkem Sevindik din “Dacă un bărbat iubește...”. Tot ce nu știai despre îndrăgitul actor

Publicat pe 16.08.2022 la 16:37 Actualizat pe 17.08.2022 la 16:39

Görkem Sevindik face parte din distribuția serialului "Dacă un bărbat iubește...". Află detalii despre îndrăgitul actor turc. Primul episod al producției va putea fi urmărit pe Happy Channel în data de 20 august, de la ora 22:00. Următoarele episoade vor putea fi vizionat DOAR pe AntenaPLAY, în fiecare luni, începând cu data de 22 august.

Görkem Sevindik poartă o cămașă albastră și un palton maro

Görkem Sevindik din “Dacă un bărbat iubește...”

Happy Channel

Görkem Sevindik face parte din distribuția serialului “Dacă un bărbat iubește...” și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A jucat până acum în mai multe filme și seriale care i-au adus succesul profesional.

Cine este Görkem Sevindik din “Dacă un bărbat iubește...”

Născut pe 17 octombrie 1986 în Adana, Turcia este un cunoscut actor în țara sa natală și numai. Datorită rolurilor sale de excepție a reușit să se facă imediat remarcat printre vedere. A studiat actoria în cadrul Müjdat Gezen Art Center și a avut debutul în televiziune în anul 2010 interpretând rolul “Pusat” în “Kurtlar Vadisi Pusu”. Are 1.86 cm înălțime și este căsătorit cu sportiva Kübra Siyahdemir. Cei doi au împreună un băiețel, iar imaginile cu cel mic sunt întotdeauna distribuite pe paginile de socializare ale părinților.

Primul episod al producției va putea fi urmărit pe Happy Channel în data de 20 august, de la ora 22:00. Următoarele episoade vor putea fi urmărite DOAR pe AntenaPLAY, în fiecare luni, începând cu data de 22 august.

Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde a postat până acum nu mai puțin de 167 fotografii și filmulețe, atât din viața personală cât și din cea profesională. Cele mai recente imagini îl arată pe fiul actorului în cele mai inedite ipostaze. De asemenea, Görkem Sevindik din “Dacă un bărbat iubește...” nu a uitat să le reamintească fanilor că celebrul serial a fost printre cele mai îndrăgite de public până acum.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Görkem Sevindik a jucat în seriale precum “Söz and Ramo” și “Kahraman Babam”, fiind printer cele mai îndrăgite producții în care a putut fi văzut până acum. Dacă și în anumite seriale a jucat rolul de tată, iată că în viața reală acest vis i s-a îndeplinit fără doar și poate. Actorul din “Dacă un bărbat iubește...” a ținut să împărtășească fotografii cu fiul său la scurt timp după ce acesta a venit pe lume.

Citește și: Pasiunea mai puțin știută a lui Can Yaman. Ce face atunci când nu este pe marile ecrane | VIDEO

“Nu spun că e fiul meu, dar e foarte frumos”, a scris Görkem Sevindik din “Dacă un bărbat iubește...” într-o postare pe pagina personală de socializare.

Tot ce nu știai despre Görkem Sevindik din “Dacă un bărbat iubește...”

Înainte de a face parte din serialul “Dacă un bărbat iubește...” , Görkem Sevindik a declarat că fiul său seamănă cu un actor de succes. În cadrul producției, acesta joacă rolul unui tată iresponsabil și este alături de alte vedete faimoase din Turcia. Nu este prima dată când experimentează rolul de tată într-o producție turcească.

În “Dacă un bărbat iubește…”, Görkem Sevindik joacă rolul fostului soț al lui “Zeynep” care este șomeră și are doi copii. Dacă în viața reală demonstrează că își iubește necondiționat familia, pe micile ecrane se arată indiferent și nu pune preț pe cei care îl iubesc. Atunci când fosta sa soție alege să se îndrepte către alt bărbat, atunci realizează ceea ce a pierdut. Primul sezon al serialului are 13 episoade și se așteaptă a fi un succes, așa cum s-a arătat până acum și în alte țări unde a fost difuzat.

Citește și: Cine este Alperen Duymaz din “Dacă un bărbat iubește...”. Detalii inedite despre actor

În cadrul serialului „Kahraman Babam”, actorul a jucat rolul unui pompier erou. Cu toate acestea, fanii nu au fost impresionați de producția care s-a așteptat a fi un succes.

În articolul

Cine este Görkem Sevindik din “Dacă un bărbat iubește...”. Tot ce nu știai despre îndrăgitul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x