Cine este Hira Koyuncuoğlu, actrița care joacă rolul Nisan în serialul Maria și Mustafa. Detalii despre vedetă

Publicat pe 29.01.2024 la 16:21 Actualizat pe 29.01.2024 la 14:31

Curiozități despre Hira Koyuncuoğlu, vedeta din serialul Maria și Mustafa. Află detalii inedite din viața acesteia.

Hira Koyuncuoğlu poartă părul desprins și stă la masă

Cine este Hira Koyuncuoğlu, actrița care joacă rolul Nisan în serialul Maria și Mustafa

Happy Channel

Hira Koyuncuoğlu face parte din distribuția serialului Maria și Mustafa și s-a născut pe 10 iunie 1995 în Yalova, Turcia. Află mai multe detalii despre vedetă.

Cine este Hira Koyuncuoğlu, actrița care joacă rolul Nisan în serialul Maria și Mustafa

De mică a fost pasionată de arte și a vrut să se îndrepte către acest domeniu, indiferent ce idee presupunea acest lucru. A început să danseze și să imite personajele care apărea la acea vreme pe micile ecrane. Spune că dansul și actoria se află în centrul vieții sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Este foarte dificil totul. Pentru a fi remarcată nu trebuie să fii doar tânără și frumoasă, ai nevoie de talent. Este foarte mult de muncă la TV și mai ales cu adăugarea platformelor digitale, alternativa audienței a crescut. Viețile noastre s-au schimbat. Sunt foarte bucuroasă cu această schimbare. Credcă oamenii talentați și cei care își fac treaba foarte bine sunt recunoscuți. „, a declarat vedeta, potrivit sabah.com.tr. Este de părere că fiecare are de ales între mai multe idei, talent și noroc. Totul se învârte în jurul acestora idei.

Citește și: Cine este Haki Biçici, actorul care joacă rolul Sahin Candemir în Maria și Mustafa. Află detalii din viața sa personală

“Sunt un copil al anilor 90. Trăiesc o viață nostalgică, nu doar atunci când vine vorba despre iubire. Îmi place când vorbesc față în față cu cineva și îmi plac relațiile între vecini. Ce spun oamenii acum despre nostalgie, eu am crescut cu ea. Am învățat cine sunt. Nu am fost altfel niciodată cu familia, cu prietenii mei, cu iubiții, nici măcar în relații.”, a continuat vedeta. Alături de colegii din Maria și Mustafa a fost nevoită să locuiască o bună perioadă în Cappadocia, acolo unde au avut loc filmările producției. Cu toate că a avut zilele încărcate de munca pe platourile de filmare, distracția nu a lipsit din viața sa. S-a bucurat de echitație, de dans și filme. Și-a creat prietenii și a descoperit tot ce i-a fost dat să vadă într-o altă manieră.

Cum vede Hira Koyuncuoğlu rolul Nisan din Maria și Mustafa

Hira Koyuncuoğlu este una dintre actrițele îndrăgite ale acestei generații. A jucat în Mireasa din Istanbul în 2017 cu rolul Bade și în Bahar: Viață furată. A format un cuplu cu colegul de platou, Berkay Hardal. Pe contul personal de Instagram are peste 200 de mii de prieteni virtuali și peste 100 de fotografii și filmulețe publicate până în prezent.

Citește și: Jessica May din Maria și Mustafa și-a schimbat complet stilul. Cum arată cu părul brunet, scurt și ruj roșu

“Nisan este o fată versatilă cu vise, planuri și valori, însă nu realizează acest lucru. Trăiește totul în sinea sa, eu sunt mult mai extrovertită. Pot să-mi exprim sentimentele mult mai ușor. Pe partea de angajament față de familia mea, da, suntem asemănătoare, cred că pot să spun că sunt chiar mai contectată cu ai mei.”, a povestit vedeta.

În copilărie, vedeta a fost nevoită să trăiată în cort pentru câteva luni din cauza unui cutremur puternic ce a lovit pe atunci Yalova, o regiune a Turciei. Spune că atunci când a avut loc cutremurul din Izmir la începutul anului 2023 a simțit totul la intensitate maximă. Spune că folosește rețelele sociale într-un mod constructiv, fără a fi afectată de lucrurile ce se scriu din toate colțurile lumii.

În articolul

Cine este Hira Koyuncuoğlu, actrița care joacă rolul Nisan în serialul Maria și Mustafa. Detalii despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 10 mai 2024. Scorpionii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
8 judeţe intră de la ora 12.00 sub avertizare cod galben de ploi torenţiale. Vreme severă până la noapte
a1.ro
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
HelloTaste.ro
Budincă de orez cu mere caramelizate. Desert cu gust de copilărie
Catine
3 zodii au noroc în dragoste săptămâna aceasta. Luna Nouă în Taur le aduce relații romantice
useit.ro
Cel mai vândut telefon Android în prima parte a anului 2024. Ce model a dominat piața
as.ro
Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut deja testamentul: „Am 33 de copii, averea va fi împărţită în 33 de părţi egale”
MediCOOL
Câtă sare poți consuma pe zi și cum să reduci cantitatea
Spynews
El e Bogdan, tânărul veterinar care a fost găsit mort în propria mașină, pe o stradă din Pitești! S-a stins din viață din cauza depresiei / FOTO
DeParinti
Cum să previi răul de mașină la copii: de ce apare și cum poate fi combătut
MediCOOL
Semne care pot indica boli pulmonare. Cum poți evalua sănătatea plămânilor
HelloTaste
Prăjitură cu ananas și pudră Matcha, delicioasă și spectaculoasă
x