Cine este Mert Ramazan Demir. Totul despre protagonistul din seria “Dragoste rebelă”

Publicat pe 10.01.2023 la 15:15 Actualizat pe 10.01.2023 la 15:43

Cine este Mert Ramazan Demir. Totul despre protagonistul din seria “Dragoste rebelă”, unul dintre cele mai urmărite producții din Turcia.

Mert Ramazan Demir poartă un tricou alb și un palton negru

Mert Ramazan Demir este protagonistul seriei "Dragoste rebelă"

Happy Channel

Mert Ramazan Demir s-a născut în Istanbul în 1998 și a început școala de actorie în cadrul Narration Communication and Michelle Danner Acting Studio. A fost admirat de fani în 2020 în mini seria “Naked”, însă odată cu proiectul “Golden Boy – Dragoste rebelă” a reușit să fie într-adevăr admirat de fani.

Cine este Mert Ramazan Demir din serialul turcesc “Golden Boy – Dragoste rebelă”

A împărțit platourile de filmare cu amla Sönmez, Cansu Tosun și Ushan Çakır în primul său film pe marile ecrane, “I’m you”, regizat de Sonia Nassery Cole. Producția a câștigat patru premii în cadrul Toronto Film Festival și a reușit să performanța unui premiu “Best feature” în cadrul Palm Springs International Film Festival. În ceea ce privește cariera sa profesională, se pare că toate dorințele i-au devenit realitate. Personajul său din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a reușit să-i cucerească pe telespectatori datorită unicității sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ferit are diabet. Atât din cauza bolii, cât și a faptului că este fiul cel mic al casei, a fost răsfățat încă din copilărie și majoritatea dorințelor i-au fost îndeplinite. Din moment ce a studiat în străinătate la universitate, a stat departe de familie și de regulile ei, așa că atunci când ajunge din nou alături de cei dragi se află mereu în conflict cu ei. Ferit este chipeș, frivol, nebun, amuzant și cochet și nu s-a îndrăgostit niciodată”, a declarat Mert pentru elele.com.tr.

Pe platourile de filmare a mărturisit întotdeauna că formează un cuplu perfect cu colega sa Afra. Cei doi au avut parte de multe momente de neuitat. Cu toate că seria “Golden Boy – Dragoste rebelă” a reușit să-l aducă pe actor în fața fanilor într-un mod inedit, va reveni în atenția publicului din 20 ianuarie, de data aceasta pe Netflix. Cu un rol secundar, joacă alături de Burak Deniz și Serenay Sarikaya.

Povestea serialului “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Golden Boy – Dragoste rebelă a avut premiera pe 6 ianuarie și poate fi urmărită în fiecare vineri de la 20.30 pe Antena 1 și Antena Play. O poveste dramatică, plină de suspans și multe momente imprevizibile, asta aduce serialul în atenția fanilor.

Destinul a două surori le aduce pe acestea în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii. Acesta este deținut de familia Korhan. Minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul, iar adevărul iese prea puțin la iveală. Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Deși afacerea este condusă în cea mai mare parte de către fiul său, Orhan, dar și de către cel mai mare nepot al său, Fuat, Halis în continuare ia cele mai importante decizii în companie și încearcă să dețină controlul și asupra familiei. Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate. Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Vestea că magnatul caută o mireasă pentru nepotul său a venit ca un fulger pentru Kazim, pentru care singura șansă la îmbogățire sunt cele două fiice ale sale, Suna și Seyran. Ifakat o consideră pe Suna potrivită pentru a se mărita cu Ferit, astfel că stabilește ziua în care cei doi se vor întâlni și se vor logodi. Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu. Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare își fac simțită prezența mai mult ca niciodată.

În articolul

Cine este Mert Ramazan Demir. Totul despre protagonistul din seria “Dragoste rebelă”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x