Cine este Mustafa Mert Koç, actorul care îl joacă pe Zafer Köksal în serialul "O poveste cu zâne". Detalii despre actor

Publicat pe 31.05.2023 la 15:57 Actualizat pe 31.05.2023 la 16:55

Curiozități despre Mustafa Mert Koç, cel care îl joacă pe Zafer Köksal în serialul "O poveste cu zâne". Tot ce nu știai despre actor, în articolul de mai jos.

Mustafa Mert Koç poartă o cămașă neagră cu mâneci lungi și ține un pahar în mână

Cine este Mustafa Mert Koç, actorul care îl joacă pe Zafer Köksal în serialul "O poveste cu zâne"

Happy Channel

Mustafa Mert Koç s-a născut pe 14 mai 1994 în Ankara. Este absolvent al facultății Atılım, departamentul de științe politice. Și-a dezvoltat pasiunea pentru actorie în SUA și Turcia, acolo unde a fost sfătuit și îndrumat de către cei mai buni profesori. Și-a început cariera cu rolul Mert în seria Yeter.

Cine este Mustafa Mert Koç, actorul care îl joacă pe Zafer Köksal în serialul O poveste cu zâne

A jucat în 3 filme și 5 seriale de succes până în prezent, fiind printre cei mai îndrăgiți actori ai generației sale. În timpul filmărilor, Taro Emir Tekin a fost cel care i-a spart nasul în timpul uneia dintre scene. A format un cuplu cu actrița Melisa Aslı Pamuk și a reușit să atragă atenția cu bandajul pe care l-a purtat într-una dintre scene. ȘI-a anunțat fanii că nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun, însă toate scenele mai mult sau mai puțin provocatoare lasă urme. Cu toate că cei mai mulți au crezut că este vorba despre o operație estetică, acesta a ținu să lămurească ce s-a întâmpla de fapt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am fost lovit în nas în timpul unei scene cu Taro și s-a rupt în patru locuri.”, a dezvăluit acesta. A format un cuplu cu colega de platou Melisa Aslı Pamuk, însă dragostea lor a luat sfârșit după doar un an de relație. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Se pare că ea a fost cea care a pus capăt relației, la scurtă vreme după ce a vizitat o ghicitoare care i-a vorbit despre o altă femeie în viața partenerului. Îndrăgostiții și-au petrecut vara anului 2022 împreună. Au fost fotografiați dansând, bucurându-se de tot ceea ce le oferă viața.

Cu toate acestea, cei doi au avut parte de un mic incident, asta după ce curenții de apă i-au tras în larg. În cele din urmă au reușit să scape.

Cine este Melisa Aslı Pamuk, vedeta care a format un cuplu cu Mustafa Mert Koç

Melisa Aslı Pamuk s-a născut pe 14 aprilie 1991 în Amsterdam și a câștigat Miss Turcia în 2011. A studiat psihologie în cadrul Universității din Amsterdam, însă a abandonat studiile pentru a se concentra pe cariera de model. Cu toate că a format un cuplu cu Mustafa Mert Koç, cei doi nu au continuat pe același drum împreună.

Pe contul personal de instagram, actorul are peste 1 milion de fani și a publicat până în prezent peste 200 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea îl arată într-o cafenea.

Serialul vorbește despre Zeynep, o tânără ce trece printr-o mulțime de greutăți până descoperă într-o mașină o geantă plină cu bani. Încearcă astfel să scape de sărăcie, crezând că banii au reprezentat de la început întreaga problemă. Alături de iubitul ei Alp trebuie să se gândească la o nouă istorie. Alina Boz joacă aici rolul principal, cunoscută de fani din Furtună pe Bosfor și Ține-mă de mână. O poveste cu zâne a avut premiera în Turcia în 2022 și a fost un succes real. Poate fi urmărit pe AntenaPLAY.

În articolul

Cine este Mustafa Mert Koç, actorul care îl joacă pe Zafer Köksal în serialul "O poveste cu zâne". Detalii despre actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x