Cine este partenerul actriței Seray Kaya. Vedeta a publicat prima fotografie alături de Onur Tuna

Publicat pe 07.03.2022 la 14:06 Actualizat pe 07.03.2022 la 14:45

Seray Kaya a făcut publică prima fotografie alături de partenerul de platou Onur Tuna. Cei doi au apărut pe coperta unei celebre reviste din Turcia. Cum arată împreună.

Seray Kaya poartă părul desprins și ondulat. Actrița are gura deschisă și căști în urechi

Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului”

Happy Channel

Seray Kaya este recunoscută pentru atenția pe care o acordă persoanelor dragi din viața sa și nu ezită nicio secundă atunci când vine vorba despre apariția în mediul online a celor pe care îi iubește. Dacă până acum actrița din “Flăcările destinului” le-a prezentat fanilor o parte din familie, iată că acum a venit momentul ca toată lumea să îl cunoască pe cel cu care împarte platourile de filmare.

Seray Kaya și Onu Tuna au apărut împreună pe coperta unei celebre reviste din Turcia, MAG. Cei doi au fost apreciați de internauți.

Seray Kaya alături de Onur Tuna în mediul online

Seray Kaya și Onur Tuna au apărut împreună pe coperta unei celebre reviste din Turcia, MAG. Cei doi împart platourile de filmare în cadrul serialului “Mahkum”. Actrița a ținut să împartă cu fanii din online câteva imagini revelatoare din cadrul ședinței foto, iar aceștia nu au rămas indiferenți. Cu toate că până la momentul actual nu s-a vorbit despre relația celor doi, iată că după publicarea fotografiilor, internauții și-au pus nenumărate întrebări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi par mai mult decât colegi de platou, iar chimia dintre ei este evidentă, însă nicinul nu a confirmat până la momentul actual o posibilă relație amoroasă. În timp ce Seray Kaya i-a fascniat pe toți cu frumusețea și stilul său unic, Onur Tuna nu a putut trece neobservat.

În ciuda diferenței de înălțime dintre cei doi, fotografiile nu au dezvăluit acest mic detaliu și au păstrat o aparență demnă de apreciat. Seray Kaya are 1.66 m înălțime, pe când Onur Tuna are 1.95 m înălțime. Fotografia postată de actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” a strâns nenumărate comentarii și aprecieri, iar fanii nu au putut trece cu vederea chimia dintre actori.

“Ce frumoși sunteți”, “Arătați extrem de bine”, “Ești asa de frumoasă”, au scris internauții pe contul personal de Instagram al vedetei.

Cine este Onur Tuna

Onur Tuna s-a născut pe 2 iulie 1985 în Çanakkale, Turcia și este cunoscut ca actor, cântăreț și model. Absolvent al Facultății de Economie, dar și al Ege University Conservatory, Onur Tuna a știut întotdeauna că are o slăbiciune pentru arte.

Nu este doar un actor talentant, ci și un cunoscut cântăreț, astfel că piesele sale sunt ascultate de fani din întreaga lume. De asemenea, pe lângă multiplele calități, Onur Tuna se poate mândri cu o carieră profesionistă în volei și baschet, acolo unde a participat de-a lungul timpului, pe toată perioada școlii. În cadrul liceului, Onur Tuna a studiat actoria, iar în timpul studiilor universitare a lucrat ca model. A studiat actoria în cadrul Izmir Müjdat Gezen Art Center.

După ce și-a stabilit viața în Istanbul, Onur Tuna a urmat lecții particulare de actorie, astfel că a reușit rapid să-și construiască un nume important în această industrie. Pentru performanțe inedite a lucrat alături de Ümit Çırak, Ayla Algan, Craft Theatre și Saim Güveloğlu. A jucat în seriale precum “Hayat Devam Ediyor”, “Huzur Sokağı”, “Filinta”, “Cesur Yürek”. Onur Tuna nu este doar actor de seriale, ci și de filme, astfel că până la momentul actual se poate mândri cu trei apariții de excepție.

În articolul

Cine este partenerul actriței Seray Kaya. Vedeta a publicat prima fotografie alături de Onur Tuna

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x