Cine este Toprak Sağlam, Zerrin Yilmaz din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”. Cum îi influențează viața rolul din serial

Publicat pe 17.04.2024 la 17:18 Actualizat pe 17.04.2024 la 18:01

Toprak Sağlam a împărțit publicul ”Golden Boy” în două tabere. Unii telespectatori apreciază personajul ei, iar alții consideră că Zerrin Yilmaz nu este cea mai plăcută persoană.

colaj de imagini cu Toprak Sağlam

Toprak Sağlam a împărțit publicul ”Golden Boy” în două tabere. Unii telespectatori apreciază personajul ei, iar alții consideră că Zerrin Yilmaz nu este cea mai plăcută persoană.

Toprak Sağlam face senzație în ”Golden Boy”. Iată cine este actrița, ce pasiuni are și ce spune despre Zerrin Yilmaz, personajul pe care îl interpretează.

Citește și: Cum a devenit celebru Mert Ramazan Demir. Provine dintr-o familie numeroasă, fiind al cincilea copil al unor părinți modești

Cine este Toprak Sağlam, Zerrin Yilmaz din ”Golden Boy”

Toprak Sağlam s-a născut la 9 octombrie 1985 la Istanbul. A absolvit secția de teatru a Conservatorului Müjdat Gezen Art Center (MSM), fiind șefă de promoție.

Vedeta a făcut dansuri populare timp de 11 ani și încă practică, fiind foarte atrasă de dans. De asemenea, muzica e un alt hobby de al ei. Actrița cântă la chitară și cu vocea.

Toprak Sağlam este cunoscută pentru Delibal (2015), Crossroads (2016), Detay (2015), precum și pentru producția ”Golden Boy”.

Cum o influențează Zerrin Yilmaz pe actrița Toprak Sağlam

Serialul "Golden Boy" continuă să fie cel mai popular serial turcesc. În rolul lui Zerrin, Toprak Saglam, a împărțit fanii proiectului în două grupuri.

În timp ce rețelele de socializare sunt inundate de comentarii măgulitoare precum "Ești foarte nobilă", "Nu părăsi emisiunea mai devreme, altfel se va pierde gustul", "Ești o actriță foarte bună", unii telespectatori își îndreaptă furia către personajul ei și al lui Büçe Buse Kahraman cu comentarii precum "Ia-ți fiica și pleacă de dragul nostru al tuturor".

Actrița consideră că orice comentariu este spre binele ei, atâta timp cât face publicul să simtă emoții atât de puternice.

”"Golden Boy" este un proiect care a avut un mare impact în acest an. Zerrin depune toate eforturile pentru a asigura bunăstarea fiicei sale și se străduiește cu adevărat să își îndeplinească promisiunea făcută. Mulți au spus: "De ce încerci să-ți implici fiica cu un bărbat căsătorit? Încerci să faci din ea o amantă?". Cu toate acestea, povestea relației lor a început cu mult înainte ca Seyran să intre în viața lui Ferit.

Citește și: Öznur Serçeler, fără secrete în cel mai recent interviu. Ce a recunoscut actrița din ”Golden Boy”

Avea deja anumite promisiuni, așa că Zerrin a venit în Turcia de la Londra pentru a proteja demnitatea, onoarea și modul de viață al fiicei sale. Ea a lovit familia Korhan ca un trăsnet. Ca femeie, cred că, în unele momente, Zerrin acționează corect, iar în altele, pe nedrept.

Există femei care sunt încrezătoare, știu ce vor și nu văd nimic când vine vorba de familia lor. Zerrin este o astfel de femeie și de aceea o iubesc.”, a spus Toprak Sağlam despre rolul său din serialul difuzat de Happy Channel.

”Golden Boy” - intrigă, poveste. Urmărește serialul pe Happy TV luni și marți, de la 20:30

Producția ”Golden Boy” spune povestea a două surori, pe care destinul le aduce în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul.

Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate.

Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu.

Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare își fac simțită prezența mai mult ca niciodată.

Citește și: Cine e fosta soție a lui Emre Altuğ din ”Golden Boy”. Actorul s-a iubit cu o celebră actriță timp de 7 ani

În articolul

Cine este Toprak Sağlam, Zerrin Yilmaz din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”. Cum îi influențează viața rolul din serial

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x