Cine este Tuğçe Açıkgöz din serialul “Micuța rază de soare”. Află totul despre îndrăgita vedeta

Publicat pe 09.03.2024 la 20:30 Actualizat pe 08.03.2024 la 17:16

Tuğçe Açıkgöz face parte din distribuția serialului "Micuța rază de soare". Află curiozități despre vedetă și vezi ce știai despre aceasta.

Tuğçe Açıkgöz poartă un tricou alb și un sacou galben

Tuğçe Açıkgöz din serialul “Micuța rază de soare”

Happy Channel

Tuğçe Açıkgöz este una dintre actrițele care fac parte din serialul “Micuța rază de soare”. Și-a început parcursul profesional în 2015 și de atunci a continuat pe acest drum. În viața personală, s-a zvonit că ar forma un cuplu cu Kaan Yıldırım.

Cine este Tuğçe Açıkgöz din serialul “Micuța rază de soare”

S-a născut pe 10 februarie 1993 în Ankara, Turcia. Este absolventă a Universității Kadir Has, departamentul de actorie. Aceeași disciplină a studiat-o în cadrul unei fundații de teatru din Bursa, Turcia, acolo unde în prezent lucrează ca și asistent dar și actriță. Primul său rol într-un film a fost în anul 2005. Producția se numește “Alaturka”. Cu toate acestea, nu se găsesc foarte multe informații despre acest proiect al vedetei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A urmat apoi “Plata” ( Leke ) în 2019, alături de actori precum Melis Sezen și Burak Sevinç. A împărțit același platou de filmare cu Özge Yağız în “Cealaltă jumătate a mea” ( Sol Yanim ) în 2020. Un alt proiect de-al său este “Fiul meu” ( Oğlum ). În 2022 a urmat serialul “Micuța rază de soare “Bir Küçük Gün Isigi”.

Citește și: Seray Kaya a publicat mai multe fotografii de pe platourile de filmare ale serialului "Micuta rază de soare". Actrița a format o relație de prietenie cu colegii

Serialul “Micuța rază de soare” o aduce pe Tuğçe Açıkgöz în rolul “Dila Ayaz”, fiica familiei Ayaz. Cea mai mare teamă a sa este să nu ajungă precum mama, Ümran. Din această cauză, decide să plece de acasă, părăsindu-și fratele și tatăl, Cemil. Când se întoarce în viața de familie, aduce cu sine o mulțumie de enigme nerezolvate. Este pregătită să treacă peste problemele familiei și să-și rescrie propriile reguli, arată cnnturk.com. Are peste 100 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

Pasionată de călătorii și fashion, așa cum vedem pe propria pagină de socializare, actrița continuă să-și întâmpine fanii cu apariții incendiare. Cea mai recentă dintre acestea vine în personajul “Dila”. Îmbrăcată într-o fustă albă, lungă, dar și un top scurt, așa apare Tuğçe Açıkgöz în fața celor care o îndrăgesc.

Tuğçe Açıkgöz surprinde în serialul “Micuța rază de soare”

Este primul proiect al vedetei care a reușit să surprindă într-o atât de mare măsură. Personajul “Dila” este recunoscut pentru sentimentele contradictorii pe care le are, iar Tuğçe Açıkgöz a făcut încă de la început o figură perfectă pe platourile de filmare.

Citește și: Seray Kaya și Berk Oktay din “Micuța rază de soare”, cuplul care va fi reamintit multă vreme de acum înainte. Actorii au finalizat proiectul și au publicat ultimele fotografii în mediul online

“Este o personalitate pe care nu am mai avut-o până în prezent. Sunt extrem de încântată când mă aflu pe platourile de filmare. Toată povestea este de-a dreptul impresionantă. Are un scenariu care îmi place și pot să-l citesc cu ușurință.”, a declarat Tuğçe Açıkgöz, potrivit haberyildizi.com.

“Micuța rază de soare” spune povestea lui Elif, o tânără care află de minciunile soțului său la scurtă vreme după moartea acestuia. Se vede nevoită să aibă grijă de fiica acestuia care nu poate vorbi din cauza dramelor prin care trece. Îl întâlnește totuși pe Firat care reușește să o scoată din activitățile cotidiene, însă mama acestuia nu le aprobă iubirea. Evenimentele se succedă cu rapiditate, iar subiectul este aprobat fără doar și poate de fani.

În articolul

Cine este Tuğçe Açıkgöz din serialul “Micuța rază de soare”. Află totul despre îndrăgita vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x