Cine i-a cucerit inima lui Feyyaz Duman, actorul din serialul „Femeie în înfruntarea destinului”

Publicat pe 27.08.2021 la 19:00 Actualizat pe 27.08.2021 la 19:40

Feyyaz Duman are 39 de ani și este un actor turc de origine kurdă, născut în 1982, în Mardin.

Feyyaz Duman

TV Happy

Acesta a ajuns imediat la inima oamenilor după rolurile sale în producții de succes precum cea difuzată de Happy Channel „Femeie în înfruntarea destinului”. Puțini știu însă cine este femeia care l-a cucerit pe îndrăgitul actor.

Feyyaz Duman, de la profesionist în dansuri populare, la actor desăvârșit

Absolvent al Conservatorului de Stat al Universității Tehnice din Istanbul și având cu o diplomă în studii de dans popular, acesta s-a îndreptat încă de pe băncile școlii către actorie. Acesta s-a mutat în scurt timp la New York uned avea să facă pași către chemarea sa: actoria.

Acesta a luat lecții pentru a fi un bun actor și s-a întors în țara sa natală abia după 5 ani, când a fost suficient de școlit în artele cinematografiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu a durat mult până ce talentul i-a fost recunoscut șia obținut premiul pentru cel mai bun actor la cel de-al 51-lea Festival Internațional de Film Portocaliu de Au, cu rolul jocat în producția Annemin Șarkısı.

Citește și: Actorii turci care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare. În timpul "acțiunii", flacăra iubirii creștea. Cine sunt

Ulterior, drumul televiziunii i s-a deschis în 2016 cu un rol recurent în producția de succes İçerde, însă descoperirea sa pe plan internațional a venit odată cu interpretarea lui Arif, din drama Fox Kadın.

Cu cine se iubește actorul turc Feyyaz Duman

Feyyaz Duman trăiește o frumoasă pocveste de iubire alături de Zozan Şimşek o tânără care stă eparte de lumina reflectoarelor și preferă cât mai multă intimitate. Cei doi și-au unit destinele, în urmă cu doi ani, în luna septembrie a anului 2019.

Potrivit TvMania, nunta lor s-a desfășurat într-un cadru de poveste, acolo unde i-au avut alături pe toți membrii familieie, dar și colegi cu care actorul a împărțit scena.

Citește și: În ce filme joacă actrițele tinerei generații din Turcia. Distribuțiile celebre din care iau parte

Despre serialul “Femeie în înfruntarea destinului”

Protagonistii principali ai serialului turcesc sunt Bahar (Ozge Ozpirincci) si Sarp (interpretat de actorul Caner Cindoruk). Acest serial este o adaptare după o producție de televiziune din Japonia.

Tema serialului aduce un omagiu femeii singure care se sacrifică pentru copii săi. O mamă întotdeauna va găsi puterea necesară de a merge mai departe, de dragul copiilor ei, chiar și atunci când soarta îi e potrivnică. Povestea de dragoste ne arată că nu toate iubirile au un final fericit deoarece în calea unei femei pot apărea mereu obstacole pe care ea e nevoită să le înfrunte.

În articolul

Cine i-a cucerit inima lui Feyyaz Duman, actorul din serialul „Femeie în înfruntarea destinului”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x