Cireşele sau ciocolata? Ce alegere face Ioana Ginghină şi de ce?

Publicat pe 12.06.2017 la 14:01 Actualizat pe 12.06.2017 la 19:00

Ioana Ginghina, la cura de cirese!

În fiecare an, Ioana Guinghină, Geanina din iSerialul "Când mama nu-i acasă", ţine o cură de detoxifiere numai cu cireşe.

Însă, de data aceasta, fana alimentaţiei sănătoase a auzit un lucru care a "şocat-o": că cireşele "îngraşă" cât o...ciocolată.

Acest lucru a înfuriat-o pe actriţă şi l-a explicat pe blog.

"Cura aceasta o tin in fiecare an, nu neaparat pentru slabit, ci pentru sanatate si stralucire. Insa, ce am descoperit zilele trecute m-a socat.

Cum, intodeauna fac o documentare inainte de a scrie o postare, am cautat si de data aceasta diferite beneficii ale cireselor de mai, pentru sanatate.

Surpriza neplacuta a fost cand am descoperit sfaturi de la nutritionisti, cum ca ciresele ingrasa si … echivalentul a 500g este cu o cicolata.

Prin astfel de mesaje trimiti oamenii mai putin informati, sa aleaga o jumatate de ciocolata in loc de 250g de cirese, caci nu e asa?!, au acelasi numar de calorii!...

Orice dieta cu fructe si/sau legume este un boost pentru sanatatea, dar si frumusetea dumneavoastra.

Nu este intamplator ca toate persoanele publice si vedetele ajung sa recomande cure de detoxifiere bazate exclusiv pe fructe si legume.

Daca vreti sa straluciti la propriu, trebuie sa fiti sanatosi si pe interior, iar acest lucru, in aceasta epoca in care traim,este posibil doar cu cure regulate de detoxifiere.

Daca aveti probleme cu greutatea, trebuie sa apelati la un regime de viata sanatos si echilibrat, care poate contine cirese, insa nu ciocolata.

Aveti grija ce informatii de pe internet le luati in seamna. Fiecare articol trebuie trecut si prin filtru propriu si poate chiar ceva documentare.

La urma urmei, este vorba de sanatate a dumneavoastra.

Deci, nu alegeti ciocolata in loc de cirese, faceti cu incredere o cura de 1-3-5 zile doar cu cirese, maxim 2kg impartite in 5 mese, la un interval de 2-3 ore.

De ingrasat nu va veti ingrasa cu siguranta.

Cu un simplu search pe google veti gasi ce beneficii, ce calitati nutritive au ciresele si cat de nociva este o ciocolata pentru piele, sanatate, silueta, asa ca alegeti fructele atat de frumoase, gustuase si naturale", a scris Ioana Ginghină pe blog.


Sezonul 2 al iSerialului "Când mama nu-i acasă" va fi difuzat exclusiv online și va continua acțiunea primului sezon. În plus, va duce personaje noi, interpretate de actori tineri, carismatici și foarte iubiți de publicul din România: Doinița Oancea și Augustin Viziru.

Cei care nu au văzut sau vor să revadă primul sezon din iSerialul care a cucerit publicul din România “Când mama nu-i acasă", pot viziona cele 16 mini episoade pe canalul de Youtube Happy Channel.

iSerialul "Când mama nu-i acasă", lansat în această primăvară la Happy Channel, este produs de Ruxandra Ion, regia îi aparține lui Radu Grigore, iar scenariul este semnat de Simona Macovei.

În articolul

Cireşele sau ciocolata? Ce alegere face Ioana Ginghină şi de ce?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x