Claudia Álvarez a postat prima fotografie cu chipurile gemenilor. Cum arată micuții

Publicat pe 10.03.2022 la 11:47 Actualizat pe 10.03.2022 la 12:20

Claudia Álvarez a postat prima fotografie cu chipurile gemenilor, iar fanii au rămas uimiți. Cum arată micuții născuți prematur.

Claudia Álvarez poartă o rochie roz fără mâneci, are ruj pe buze și stă alături de partenerul ei, Billy Rovzar care poartă un costum negru

Claudia Álvarez și Billy Rovzar pe covorul roșu. 10 sept. 2019

Profimedia Images

De când a devenit mămică de gemeni, Claudia Álvarez împărtășește cu fanii din mediul online fotografii și filmulețe din noua ipostază. Dacă până acum actrița nu le-a arătat chipurile micuților, iată că acum a venit momentul ca toată lumea să îi vadă în totalitate.

Vedeta a postat prima imagine cu chipurile gemenilor, iar internauții au rămas fără cuvinte. Claudia Álvarez a primit tot mai multe comentarii și aprecieri din partea fanilor de pretutindeni. Cum arată micuții.

Claudia Álvarez a postat prima fotografie cu chipurile gemenilor

Alături de milioane de internauți, Claudia Álvarez împărtășește în fiecare zi momente emoționante alături de gemenii săi. Clío y Billy sunt acum cea mai mare bucurie a vedetei, așa cum chiar ea precizează în toate postările din mediul online. La 30 de săptămâni de sarcină, actrița a născut prematur și i-a adus pe lume pe cei doi micuți.

Cu toate că s-au născut pe data de 14 ianuarie, Clío y Billy au apărut pe rețelele sociale după opt zile de la naștere, atunci când celebra lor mamă le-a arătat tuturor prima imagine emoționantă. Deși la momentul actual fanii le-au putut vedea doar mânuțele copiilor, iată că de data aceasta actrița a postat o fotografie cu chipurile lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși până acum fanii credeau că actrița Claudia Álvarez va dori să păstreze anonimatul în ceea ce privește identitatea copiilor, iată că răspunsul a venit mai repede decât se așteptau. În cele mai multe dintre postările publicate la categoria Instastory, actrița a fost văzută ținându-și copii în brațe și alintându-i. De cele mai multe ori, chipurile micuților au fost ascunse.

La două luni de la naștere, Claudia Álvarez a postat prima fotografie cu gemenii Clío y Billy, o imagine completă, acolo unde fanii i-au putut observa în toată splendoarea. Bebelușii au fost îmbrăcați în costumașe diferite, însă la fel de îndrăgiți de internauți.

“Aici sunt cei responsabili pentru dragostea care mă înconjoară”, a scris Claudia Álvarez în dreptul fotografiei. Actrița a primit nenumărate comentarii, cele mai multe venite din partea colegilor de platou.

Cine este Claudia Álvarez

Claudia Álvarez s-a născut pe 6 octombrie 1981 în Mexic și este cunoscută ca model și actriță. Și-a început cariera la vârsta de 13 ani, iar ulterior a studiat în publicitate. Cu toate acestea, și-a părăsit studiile pentru a se dedica complet vieții de actriță.

Este căsătorită cu Billy Rovzar din 2016, iar la sfârșitul anului 2021 a sărbătorit cea de-a doua zi de naștere a fiicei Kira. A devenit mămică pentru a doua oară la începutul anului 2022, atunci când a născut prematur. Gemenii Clío y Billy au apărut încă de la început pe pagina de socializare a celebrei vedete și acum sunt îndrăgiți de fanii din întreaga lume.

Claudia Álvarez are 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram, fiind una dintre cele mai iubite vedete din Mexic. De-a lungul timpului, a demonstrat că poate fi atât mămică cu normă întreagă, cât și profesionistă de succes. Este imaginea mai multor brand-uri cunoscute, fiind astfel o adevărată inspirație pentru femeile de pretutindeni.

În articolul

Claudia Álvarez a postat prima fotografie cu chipurile gemenilor. Cum arată micuții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x