Claudia Álvarez este rezervată în ceea ce privește viața de familie. Motivul pentru care nu împărtășește cu fanii din mediul online imagini ale gemenilor Clío și Billy

Publicat pe 16.03.2023 la 15:33 Actualizat pe 16.03.2023 la 18:10

Claudia Álvarez este rezervată în ceea ce privește viața de familie. Motivul pentru care nu împărtășește cu fanii din mediul online imagini ale gemenilor Clío și Billy.

Claudia Álvarez poartă ruj roșu și părul desprins

Claudia Álvarez este rezervată în ceea ce privește viața de familie

Profimedia Images

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri realizate pe pagina personală de Instagram, actrița Claudia Álvarez a dezvăluit care este motivul pentru care nu mai postează fotografii cu gemenii așa cum obișnuia să facă în trecut cu fiica sa.

Claudia Álvarez este rezervată în ceea ce privește viața de familie

Dacă este ceva ce o caracterizează pe faimoasa Claudia Álvarez este fără doar și poate transparența cu care și-a tratat întotdeauna fanii. Atât în mediul online cât și de-a lungul interviurilor oferite în fața jurnaliștilor, și-a prezentat proiectele profesionale, dar și personale. Cu toate acestea, în prezent nu ține să posteze fotografii cu gemenii, așa cum o făcea pe vremea când s-a născut prima sa fiică. În ceea ce privește această temă, diva a fost întrebată de către fani care este motivul pentru care este mult mai rezervată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Împărtășesc ceea ce cred că este necesar și în fiecare zi am tot mai puțin chef să fac asta.”, a declarat actrița. Internauții au sesizat fără doar și poate diferența de atitudine între trecut și prezent.

“Cu Kira a fost emoția primei dăți, atunci când am devenit mamă pentru prima oară.”, a transmis Claudia Álvarez pe pagina personală de Instagram. Claudia Álvarez și Billy Rovzar au devenit părinți de gemeni la începutul anului 2022. Cu toate acestea, debutul a venit pe 26 decembrie 2019, atunci când s-a născut prima lor fiică, Kira. Actrița spune că este o mamă prezentă, deși există oameni în jurul său care o ajută de fiecare dată. A fost criticată atunci când a distribuit imagini alături de fiica sa Kira într-o călătorie la Disneyland, însă fără gemenii Clio și Billy.

“Relaxați-vă, eu fac cum cred că este mai bine pentru mine. Dacă începeți cu asta, este problema voastră, orice-ar fi, nu-mi pasă.”, a spus actrița pe pagina personală de Instagram.

Cum vede Claudia Álvarez viața de mămic

În prezent, protagonista din Vencer el desamor a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat la scurtă vreme după naștere. Aceasta a subliniat faptul că a fost criticată pentru ajutorul pe care l-a primit cu copiii săi. Vedeta în vârstă de 40 de ani a oferit explicații, spunând că în ciuda ajutorului este o mamă prezentă. Se împarte între gemeni și fiica în vârstă de 3 ani, ceea ce, spune aceasta, nu este un lucru atât de simplu.

“Dacă aveți oportunitatea să fiți ajutate, este incredibil, dar atunci când eu sunt cu copiii mei, sunt cu ei.”, a dezvăluit vedeta. Claudia Alvarez a semnalat că prioritatea sa este timpul de calitate petrecut cu cei mici. Cu timpul, vedeta a învățat să nu-și mai creeze probleme și să evite răutățile pe care le citește în mediul online. În prezent menține o balanță concretă între viața personală și cea profesională.

“Eu vreau ca cei mici să-mi spună că sunt o super mamă, o mamă prezentă, o campioană.”, a menționat actrița. Actrița este căsătorită cu Billy Rovzar. Producătorul este la fel de prezent în viața copiilor, dată fiind munca pe care o poate presta de acasă.

În articolul

Claudia Álvarez este rezervată în ceea ce privește viața de familie. Motivul pentru care nu împărtășește cu fanii din mediul online imagini ale gemenilor Clío și Billy

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x