Claudia Álvarez, mesaj emoționant în mediul online după ce a născut prematur. Cum își îngrijește actrița cei doi copii

Publicat pe 18.02.2022 la 14:50 Actualizat pe 18.02.2022 la 15:28

Claudia Álvarez a postat primele imagini cu bebelușii născuți prematur și a lăsat un mesaj emoționant în mediul online. Cum își îngrijește actrița cei doi copii.

Claudia Álvarez se află pe covorul roșu, zâmbește și poartă o bluză fără mâneci. Actrița are părul desprins

Claudia Álvarez în cadrul Latin Recording Academy Person Of The Year. 20 nov. 2013

Getty Images

Claudia Álvarez a născut prematur și a împărtășit cu fanii din online primele fotografii cu gemenii, Clío y Billy. Deși actrița s-a bucurat alături de soțul ei de venirea pe lume a micuților, greutățile au început să apară încă din primele zile de viață ale acestora.

Ulterior, Claudia Álvarez a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 și a trebuit să stea izolată, departe de micuți. Acum, vedeta a postat un mesaj emoționant în mediul online și a înduioșat fanii.

Claudia Álvarez, mesaj emoționant în mediul online după ce a născut prematur

Claudia Álvarez a născut prematur și a împărtășit cu fanii primele fotografii cu micuții. Vedeta a mărturisit că este mai mult decât bucuroasă să-și poată strânge copiii în brațe, însă este la fel de îngrijorată pentru viitorul lor.

Clío y Billy, micuții vedetei, au venit pe lume în data de 14 ianuarie 2022, la doar 30 de săptămâni. Aceștia au continuat să rămână intubați și vedeta i-a vizitat în fiecare zi, pe măsură ce timpul a trecut. Cu toate acestea, Claudia Álvarez a fost depistată ulterior cu virusul SARS-CoV-2 și nu a mai putut să-și vadă copiii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Acum 8 zile au venit pe lume iubirile mele pentru a-mi completa familia. Cu toate că au venit pe lume mult mai devreme, sunt sănătoși, mulțumesc lui Dumnezeu. Cu mânuțele lor de 1 cm, îmi strâng degetul de fiecare dată când îi ating și sunt atât de puternici. Bine ați venit în familie! Bine ați venit, iubirile mele!”, a scris Claudia Álvarez în dreptul primei fotografii postate pe contul personal de Instagram.

La o săptămână după ce a dat naștere gemenilor, actrița a împărtășit cu fanii o nouă fotografie alături de soțul ei care îl ținea în brațe pe micuțul Billy. Gemenii continuă să poarte aparate respiratorii și să fie monitorizați în permanență.

Printre lacrimi, vedeta a postat un mesaj emoționant pe pagina de socializare și i-a lăsat pe fani fără cuvinte.

Mesajul lăsat de Claudia Álvarez în mediul online

“Să fii părintele unor copii născuți premature înseamnă să înveți. Copiii vin pe lume când vor și nu când sunt plănuiți. Trebuie astfel ca părinții să-și adune toate puterile pentru că lacrimile vor continua să curgă. Primele 24 de ore de viață ale micuților sunt întotdeauna critice, iar să-i vezi printr-o cutie de sticlă este de-a dreptul sfâșietor.”, a scris Claudia Álvarez.

Claudia Álvarez s-a născut pe 6 octombrie 1981 în Mexic și este cunoscută ca model și actriță. Este căsătorită cu Billy Rovzar încă din 2016. Vedeta și-a început cariera în 1995, pe când avea doar 13 ani. În timpul școlii a studiat publicitate, însă ulterior și-a dorit să urmeze o carieră în actorie și a reușit să-și dedice tot timpul aceste meserii.

A jucat în telenovele precum “Un nuevo amor”, „Mirada de mujer, el regreso”, „Las Juanas”, “Amores cruzados”, “Se busca un hombre”, “Hasta el fin del mundo”, “Porque el amor manda”, „En tierras salvajez”, “Vencer el pasado”, “Vencer el desamor”, “Dos hogares”, “Bellezas indomables” și multe altele, producții care i-au adus succes internațional.

În articolul

Claudia Álvarez, mesaj emoționant în mediul online după ce a născut prematur. Cum își îngrijește actrița cei doi copii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x