Claudia Álvarez și Grettell Valdez, momente emoționante împreună. Cum au petrecut cele două alături de copii

Publicat pe 24.03.2022 la 15:06 Actualizat pe 24.03.2022 la 16:10

Claudia Álvarez poartă o geacă neagră de piele și ridică două degete în sus

Claudia Álvarez, pe covorul roșu în cadrul HBO Latin America. 12 iulie 2016

Profimedia Images

Claudia Álvarez a devenit mămică de gemeni și de atunci toată lumea a continuat să o felicite, atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală. Grettell Valdez a fost cea care a avut ocazia să-i vadă pe micuți și a postat câteva imagini emoționante pe pagina personală de socializare.

Cele două actrițe au o relație frumoasă de prietenie, iar legătură dintre ele a devenit acum și mai puternică.

Claudia Álvarez și Grettell Valdez, momente emoționante împreună

Claudia Álvarez a devenit mămică de gemeni în luna ianuarie a lui 2022. De atunci, actrița a continuat să împartă cu fanii fotografii și momente emoționante alături de micuți. Billy și Clío au devenit atracția principală a fanilor vedetei și nimeni nu-și mai dorește să afle alte vești decât cele legate de bebeluși.

Cu toate că nașterea a venit cu multe schimbări în viața vedetei, iată că acum lucrurile au revenit la normal și prietenii îi pot face acesteia vizite pentru a-i vedea pe cei mici. Așa a fost și cazul actriței Grettell Valdez care a importalizat momentul în care i-a ținut în brațe pe Billy și Clío.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Micuții s-au născut prematur, însă la momentul actual starea lor de sănătate este una bună, iar cei dragi îi pot vizita cu acordul medicului. După naștere, Claudia Álvarez s-a îmbolnăvit de COVID-19 și conform indicațiilor medicilor a stat departe de copii o bună perioadă de timp. Acum, Grettell Valdez s-a fotografiat alături de micuți și a postat imaginile în mediul online. Actrița din “Clase 406” s-a arătat încântată că i-a putut strânge în brațe pe Billy și Clío.

Citește și: Özge Özpirinççi a apărut într-o nouă ipostază după ce a devenit mămică. Cum arată acum acrița

“Ziua mea favorită. Mulțumesc pentru că ai împărtășit cu familia mea toată această iubire cu care ești înconjurată. Sunt cea mai fericită mătușă, vă iubesc!”, a scris Grettell Valdez în dreptul postării din mediul online. Grettell Valdez este una dintre cele mai iubite vedete la momentul actual cu peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram. “Aș mai vrea multe vizite așa. Vă mulțumesc.”, a răspuns Claudia Álvarez.

Cine este Grettell Valdez, actrița cu chip de păpușă

Grettell Valdez s-a născut pe 7 iulie 1976 în Mexic și este mămică de băiețel, actriță și model. A fost căsătorită cu Patricio Borghetti între 2004 și 2011 și a împreună un copil pe nume Santino Borghetti.

Cele mai recente știri despre celebra actriță vorbesc despre o problemă de sănătate pe care aceasta a întâmpinat-o din cauza neatenției acordate în cadrul unui salon de înfrumusețare. Din cauza unui virus, Grettel Valdez urma să își piardă un deget.

“Acum cinci ani s-a întâmplat să am o inflamație. Am primit ajutor din partea unui prieten, am fost la deramatolog, mi-a făcut biopsie și am descoperit că era cancerigen. M-am speriat.”, a declarat Grettell Valdez, conform Infobae.com.

Citește și: Angélica Rivera a devenit confidenta actriței Mayra Rojas după moartea surorii Lorena Rojas. Cum s-au înțeles cele două vedete

La momentul respectiv, cea care i-a fost alături vedetei a fost Victoria Ruffo. Cele două împart o prietenie ce se întinde pe o perioadă lungă. Actrița a urmat tratamentul prescris de doctori și acum totul se află sub control, conform declarațiilor acesteia.

În articolul

Claudia Álvarez și Grettell Valdez, momente emoționante împreună. Cum au petrecut cele două alături de copii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x