Claudia Álvarez, gravidă în luna a șaptea cu gemeni, și-a serbat fiica. Micuța Kira a împlinit 2 ani

Publicat pe 22.12.2021 la 13:56 Actualizat pe 22.12.2021 la 14:24

Protagonista telenovelei “Vencer El Desamor” este gravidă în luna a șaptea cu gemeni, însă nu a vrut să rateze o zi importantă pentru fiica ei. Micuța Kira a împlinit 2 ani, iar faimoasa ei mamă i-a pregătit o surpriză de neuitat.

Claudia Alvarez poartă părul desprins și îl are aranjat într-o parte

Claudia Alvarez în cadrul Latin Recording Academy Person Of The Year. 20 noiembrie 2013

Cu toate că mai are foarte puțin până va deveni mămică pentru a doua oară, Claudia Álvarez nu a putut anula petrecerea fiicei sale, Kira. Micuța a împlinit 2 ani, iar celebra ei mamă i-a pregătit o surpriză pe cinste.

Imaginile au ajuns rapid virale pe internet, iar fanii au putut vedea astfel ce cadouri a primit micuța, dar și cum arată actrița însărcinată pentru a doua oară. Conform doctorilor, Claudia Álvarez va naște mai devreme de termen.

Claudia Álvarez, gravidă în luna a șaptea cu gemeni, și-a serbat fiica

Claudia Álvarez și Billy Rovzar au sărbătorit cea de-a doua zi de naștere a fetiței lor. Micuța Kira a petrecut pentru ultima oară ca fiică singură a cuplului. Actrița este gravidă în luna a șaptea cu gemeni și este pregătită să devină mămică pentru a doua oară.

Kira a venit pe lume în data de 26 decembrie 2019, iar la ziua de naștere ce a avut loc acum câteva zile, a fost înconjurată de baloane, picturi pe față și prieteni dragi. Tatăl micuței a fost la fel de încântat de petrecere și s-a bucurat de fiecare secundă petrecută alături de Kira și prietenii ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fotografiile pe care Claudia Álvarez le-a postat în online stau mărturie și vorbesc de la sine, întregul eveniment a fost un succes. Copiii s-au jucat cu baloane, au pictat, au avut pinata și s-au distrat neîncetat.

“Doi ani Kira. Ce repede trece timpul, bebelușul meu. Deja nu mai ești bebe, ești o fetiță. Cum deschid și închid ochii tu deja crești. Au fost cei mai frumoși ani, plini de dragoste, cu multă muncă din partea lui Billy și a mea pentru a fi cei mai buni părinți. Ești maestră, Kira, și tot ceea ce pot să cer de la viață este să fii fericită.”, a scris Claudia Álvarez pe rețelele sociale în dreptul fotografiilor postate.

Claudia Álvarez, mămică pentru a doua oară

Toți invitații de la petrecere au trebuit să arate un test COVID-19 negativ, asta pentru că actrița este gravidă și va deveni mămică pentru a doua oară. Deși ziua de naștere a fetiței este pe 26 decembrie, vedeta a mărturisit că a dorit această petrecere mai devreme pentru ca toată familia să fie prezentă.

Kira a purtat o rochiță de prințesă cu multe tente de roz și o cordeluță înflorată, colorată. De la petrecere nu a putut lipsi pinata, joc pe care fetița a știut cu siguranță cum să-l joace. Petrecerea a fost un prilej pentru ca actrița să-și vadă cele mai bune prietene, dar și rudele apropiate înainte de a naște.

Acum ceva timp, Claudia Álvarez anunța pe rețelele sociale că este gravidă în șapte luni dar că ar putea naște mai devreme de data stabilită, conform spuselor medicilor. Vedeta de 40 de ani a dezvăluit că este însărcinată cu gemeni și că a trecut printr-o fertilizare in-vitro.

“Anunț: Am fost binecuvântați de două ori, asta pentru că atunci când s-a aflat în cer că mai vrem un bebeluș, Dumnezeu a știut că dragostea noastră este atât de mare, încât ne-a trimis doi copii.”, a scris vedeta.

În articolul

Claudia Álvarez, gravidă în luna a șaptea cu gemeni, și-a serbat fiica. Micuța Kira a împlinit 2 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x