Claudia Martín reacționează la aflarea veștii că Maite Perroni este însărcinată. Ce a declarat vedeta

Publicat pe 18.01.2023 la 11:04 Actualizat pe 18.01.2023 la 11:29

Claudia Martín reacționează la aflarea veștii că Maite Perroni este însărcinată. Ce a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni.

Claudia Martín poartă o rochie neagră închisă la culoare fără mâneci și zâmbește

Claudia Martín reacționează la aflarea veștii că Maite Perroni este însărcinată

Profimedia Images

După divorțul de Andres Tovar, au fost câteva momente în care Claudia Martin a ținut să vorbească despre relația fostului său soț cu Maite Perroni. Acum a venit momentul ca vedeta să-și spună părerea cu privire la sarcina pe care au așteptat-o îndrăgostiții.

Claudia Martín reacționează la aflarea veștii că Maite Perroni este însărcinată

La scurtă vreme după ce s-au confirmat zvonurile care au circulat în presă cu multă vreme în urmă, Claudia Martin a fost întrebată de către jurnaliști ce părere are despre faptul că fostul său soț va deveni tătic pentru prima oară. În cadrul unei convorbiri televizate, protagonista telenovelei “Los ricos tambien lloran” a fost intervievată în ceea ce privește situația actuală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Claudia Martin s-a arătat sinceră și a mărturisit: “Întotdeauna venirea unui bebeluș pe lume va fi o binecuvântare și în acest caz doar atât pot să comentez.” Ulterior le-a urat toate cele bune proaspeților însurăței.

Citește și: Hugo Catalán, partenerul actriței Claudia Martín, are un fiu adolescent pe care puțini îl cunosc. Cum arată și în ce fotografii rare apare acesta

“Până la urmă este vorba despre cum ne exprimăm și ce arătăm lumii și eu încerc să mă înconjor doar de lucruri frumoasă, de oameni buni și mă dedic acestui lucru.”, a spus. Ceea ce a putut spune cu exactitate a fost sentimentul pe care îl are de când formează un cuplu cu Hugo Catalan.

“Eu pot doar să vă spun că sunt foarte mulțumită, că sunt întro etapă foarte fericită a vieții mele, foarte plină, foarte bogată. Și nu este nimic mai mult, sunt foarte mulțumită.”, a spus vedeta. Este una dintre cele mai frumoase femei din lumea telenovelelor și demonstrează acest lucru cu fiecare apariție în mediul online. Are peste 2 milioane de fani și peste o mie de fotografii postate până în prezent.

Cât despre Maite Perroni, se pare că vedeta RBD are un an plin. Se ocupă atât de venirea pe lume a bebelușului, cât și de turneul formației care va începe în curând. Vor fi 13 orașe în care Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni, Christopher Uckermann și Christian Chavez vor cânta live.

Actorul Hugo Catalan trece prin momente dificile. Partenera sa, Claudia Marin îl sprijină

Hugo Catalan, partenerul actriței Claudia Martin, trece prin momente delicate. Acesta a fost nevoit să asiste la trecerea în neființă a cățelușei sale, Winona. Printr-un mesaj postat pe pagina personală de Instagram, acesta și-a luat rămas bun.

Citește și: Ce spune Claudia Martin despre relația dintre Maite Perroni și Andres Tovar. Mesajul lăsat de vedetă pentru fostul ei soț

“Lupoaica mea: te-am salvat de pe stradă însă tu mai salvat din depresie și singurătate de mai multe ore. Am avut norocul să trăim 11 ani împreună, timp în care m-ai ghidat fără să știi. Te iubesc și o s-o fac mereu. Îți mulțumesc Winona pentru dragostea pe care ne-ai oferit-o, pentru că ai avut grijă de casă. Era egoist să-ți cer mai multă iubesc față de cea pe care o aveai deja pentru noi. Ai oferit tot, vei fi mereu în inima mea.”, a scris acesta.

“Am grijă de tine, a fost o cățelușă minunată ce mi-a câștigat inima, o s-o iubim mereu.”, a spus Claudia Martin, ca răspuns la suferința partenerului său. Claudia Martin și Hugo Catalan formează un cuplu de câteva luni bune.

În articolul

Claudia Martín reacționează la aflarea veștii că Maite Perroni este însărcinată. Ce a declarat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x