Claudia Martín și-a schimbat coafura într-o călătorie prin Istanbul. Fosta soție a lui Andrés Tovar se află în vacanță alături de noul partener

Publicat pe 16.11.2022 la 14:43 Actualizat pe 16.11.2022 la 15:05

Claudia Martín și-a schimbat coafura într-o călătorie prin Istanbul. Fosta soție a lui Andrés Tovar se află în vacanță alături de noul partener.

Claudia Martin poartă o rochie neagră fără bretele și are părul lung, desprins și ondulat

Claudia Martín și-a schimbat coafura într-o călătorie prin Istanbul

Profimedia Images

Claudia Martin se numără printre vedetele care au decis să renunțe la podoaba capilară și să adopte stilul bob. Într-o călătorie prin Istanbul alături de noul său partener, actrița a luat o decizie radicală și le-a arătat tuturor fanilor cum a decurs procesul.

Claudia Martin si-a schimbat coafura intr-o călătorie prin Istanbul

Nu a ezitat prea mult și într-o fracțiune de secundă a decis să-și schimbe complet stilul. Claudia Martin este cunoscută drept o actriță ce surprinde cu fiecare ocazie. De data aceasta, chiar a reușit să iasă din anonimat. Are un talent ce nu poate fi contestat, iar frumusețea este fără doar și poate un privilegiu de care se bucură în fiecare zi. De asemenea, internauții ce o urmăresc pe pagina sa de socializare sunt întotdeauna de acord cu această idee.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente o arată alături de partenerul său, Hugo Catalan. Fosta soție a lui Andres Tovar nu ezită să-și prezinte viața fericită în prezent. A jucat în telenovela “Mujeres asesinas” și este protagonista producției “Los ricos tambien lloran”, dar în universul rețelelor sociale este o femeie simplă, care se bucură de călătoriile alături de partenerul său.

Citește și: Thalía dezminte criticile aduse pe internet către celebra Shakira. Cum se apără protagonista din “Marimar”

Vedeta de 33 de ani a surprins cu cea mai recentă transformare, chiar în Turcia, locație pe care a vizitat-o alături de Hugo Catalan. A vizitat strada pe care a avut loc cel mai recent atac din Istanbul și a ținut să-și exprime părerea cu privire la acest subiect. Într-o manieră curajoasă, actrița și-a dezvăluit schimbarea de look. Cei mai mulți dintre fani au declarat că imaginea afișată acum o face să pară o adolescentă, fiind o coafură mult mai versatilă.

“Totul îți stă bine”, „Iubesc”, “Arăți foarte bine”, „Îmi place foarte mult”, Această tunsoare scurtă este perfectă pentru tine”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani pe pagina sa.

Claudia Martin și-a expus noul look într-o nouă producție în care joacă alături de Hugo Catalan

Nu a durat multă vreme până când Claudia Martin să-și expună noul look în fața fanilor telespectatori. În ciuda faptului că actrița se află în vacanță alături de partenerul său, a ținut să realizeze un scurt metraj împreună, în stilul serialelor turcești. Videoclipul durează aproximativ 2 minute și îi arată pe cei doi într-o parodie extrem de amuzantă. Fosta soție a lui Andres Tovar a dezvăluit că ideea a fost în exclusivitate a lui Hugo Catalan.

Citește și: Victoria Ruffo a postat o fotografie rară cu fiica sa. Cum arată Vicky Fayad

“A fost foarte distractiv. Te iubesc și îți iubesc nebuniile.”, a scris Claudia Martin în mediul online, acolo unde a ținut să posteze videoclipul. Cu toate acestea, actrița nu a specificat dacă tunsoarea a fost realizată în prezența lui Hugo Catalan, sau a fost o surpriză pentru acesta.

Claudia Martin a rămas în centrul scandalului legat de relația dintre Andres Tovar și Maite Perroni. După ce îndrăgostiții și-au unit destinele, s-a zvonit faptul că actrița ar fi postat un mesaj indirect către cei doi.

În articolul

Claudia Martín și-a schimbat coafura într-o călătorie prin Istanbul. Fosta soție a lui Andrés Tovar se află în vacanță alături de noul partener

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x