Claudia Martín vorbește despre divorțul de Andrés Tovar. Cum a trecut actrița peste greutăți

Publicat pe 12.01.2022 la 14:23 Actualizat pe 12.01.2022 la 15:08

Claudia Martín și Andrés Tovar au divorțat. Dacă toată lumea credea că actrița se va retrage într-un con de umbră, iată că adevărul a ieșit acum la iveală. Cum a trecut actrița peste greutăți.

Claudia Martín poartă o rochie cu flori și are părul desprins. Actrița zâmbește și stă cu cotul pe un teanc de cărți

Claudia Martín în propria casă. 22 mai 2017

Profimedia Images

Claudia Martín va fi protagonistă în noua versiune a telenovelei ‘Los ricos también lloran’ și are multe planuri profesionale de viitor. În ciuda faptului că a trecut peste un divorț dureros, actrița și-a revenit repede, s-a pus pe picioare și acum este gata să dea tot ce are mai bun pentru viitor.

Fosta soție a lui Andrés Tovar a vorbit pentru prima oară despre separare și fanii au rămas surprinși că reacția ei a fost una total diferită de cea așteptată.

Claudia Martín vorbește despre divorțul de Andrés Tovar

Sunt persoane care după un divorț cad într-o depresie din care nu pot să iasă foarte curând. Nu este cazul frumoasei Claudia Martín care mărturisește că după despărțirea de Andrés Tovar se simte mult mai împlinită.

“Așa a vrut universul, așa că nu mă simt rău și nu simt că am eșuat. Din contră, totul merge spre bine și am învățat acum ce vreau și ce nu vreau de la viață.”, a declarat Claudia Martín. Actrița va juca rolul care i-a adus faima celebrei Verónica Castro în telenovela “Los ricos también lloran”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Claudia Martín va fi protagonista serialului “Los ricos también lloran” și va juca un rol adaptat epocii în care trăim. Aceasta a divorțat de producătorul Andrés Tovar anul trecut, atunci când Maite Perroni și-a anunțat relația de iubire cu acesta. Fosta membră a trupei RBD i-a declarat război actriței și a mărturisit că va ajunge chiar și în istanță.

Se pare că celebra Claudia Martín a dezvăluit informații false în presă și a dezvăluit că Maite Perroni a fost cea care i-a sabotat căsnicia. În ciuda polemicilor, actrița spune că are planuri mari de viitor și își dorește să continue cu planurile profesionale.

“S-a terminat anul, dar cred că acest început va fi unul mai bine”, a declarat. “Zi după zi mă mulțumesc cu tot ce am trăit pentru că toate experiențele m-au transformat în femeia care sunt azi.”

Claudia Martín, despre planurile profesionale de viitor

Se pare că pentru Claudia Martín divorțul a fost de fapt un nou început și actrița a reușit să-și descopere puteri pe care nu știa că le deține.

“Am descoperit că sunt mai puternică decât credeam și mi-am scos toată forța pe care am avut-o pentru a continua ca femeie și ca persoană. Sunt bine. Am învățat să mănânc mai sănătos, să fac mai multe exerciții sportive și mă simt mult mai bine. Mi-am îmbunătățit calitatea vieții și m-am concentrat pe lucrurile bune din viață.

Cred că este important să fii înconjurat de oameni frumoși care te susțin și îți dau o energie pozitivă.”, a declarat Claudia Martín conform univision.com. La momentul actual, vedeta filmează pentru telenovela ‘Los ricos también lloran’, acolo unde joacă alături de Sebastián Rulli.

“Sunt fericită și recunoscătoare”, a declarat în legătură cu rolul pe care îl are în prezent. “M-am simțit răsfățată de toată echipa, de colegii mei, de directori, de echipa tehnică și de toată producția.”

Noua versiune este actualizată pentru aceste timpuri, dar menține esența producției clasice cu Verónica Castro și Rogelio Guerra de la sfârșitul anilor ’70.

În articolul

Claudia Martín vorbește despre divorțul de Andrés Tovar. Cum a trecut actrița peste greutăți

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x