Comemorare emoționantă în amintirea lui Edith Gonzalez. Gestul soțului a adus lacrimi în ochii fanilor

Publicat pe 28.09.2020 la 11:11 Actualizat pe 29.09.2020 la 09:50

O moarte fulgerătoare a separat granițele fizice ale căsniciei dintre Lorenzo Lazo și Edith González, atunci când frumoasa soție a trecut la ceruri în data de 13 iunie 2019. Pentru ceea ce ar fi trebuit să fie a zecea aniversare a căsătoriei celor doi, Lorenzo a comemorat ziua în care cei doi și-au unit destinele: 24 septembrie 2010.

Comemorare emoționantă în memoria lui Edith Gonzalez. Gestul soțului a adus lacrimi în ochii fanilor

Profimedia


Moartea bruscă și tragică a actriței Edith González continuă să aducă tristețe profundă și durere în sufletele artiștilor și oamenilor care au conoscut-o într-un fel sau altul. Imaginea ei a rămas întimpărită în memoria celor care au iubit-o, dar și pe castele telenovelelor înregistrate, acolo unde fanii de pretutindeni o pot regăsi plină de măiestrie, jucându-și rolurile.

Lorenzo Lazo nu a trecut cu vederea o dată atât de importantă pentru el și actriță, cum ar fi cea de-a zecea aniversare a căsătoriei, la acea nuntă care a avut loc pe 24 septembrie 2010.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Pe contul său de Instagram, omul de afaceri a publicat o imagine care prezintă două verighete de aur, care au gravate numele „Edith” și „Lorenzo”.

În partea de jos a postării, el a scris data de 24 septembrie 2010, ziua în care el și Edith și-au unit dragostea înaintea lui Dumnezeu. Nunta a avut loc în biserica Nuestra Señora del Pila, în Centrul Istoric din Mexico City.

Eterna „Aventurieră” a părăsit această lume, pe 13 iunie 2019, din cauza complicațiilor cauzate de cancerul ovarian, boală cu care s-a confruntat și a pierdut războiul după cinci ani.

În articolul

Comemorare emoționantă în memoria lui Edith Gonzalez

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x