Confesiunea surprinzătoare a lui Kerem Bürsin despre fosta parteneră, Serenay Sarıkaya: “O iubesc”

Publicat pe 21.05.2024 la 19:37 Actualizat pe 21.05.2024 la 20:27

Kerem Bürsin a oferit jurnaliștilor declarații surprinzătoare despre fosta sa parteneră, dar și despre Çağatay Ulusoy. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării.

actor care zâmbește îmbrăcat într-o ținută all-black

Confesiunea surprinzătoare a lui Kerem Bürsin despre fosta parteneră, Serenay Sarıkaya

Profimedia Images

Serenay Sarıkaya s-a aflat pentru o lungă perioadă de timp pe primele pagini ale publicațiilor. S-a zvonit că ar forma un cuplu cu artistul turc Mert Demir. Recent s-a aflat în cadrul aceleiași petreceri alături de Çağatay Ulusoy și fostul partener Kerem Bürsin.

Confesiunea surprinzătoare a lui Kerem Bürsin despre fosta parteneră, Serenay Sarıkaya

Artista a format un cuplu cu Cem Yılmaz, însă cei doi s-au despărțit în 2020. În prezent, aceasta se află pe primele pagini ale ziarelor cu faptul că s-a aflat la aceeași petrecere alături de Çağatay Ulusoy și fostul partener Kerem Bürsin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“O iubesc pe Serenay. O iubesc foarte mult. Avem o prietenie foarte frumoasă. De fiecare dată când ne întâlnim, vorbim foarte mult unul cu celălalt și ne îmbrățișăm.”, a transmis protagonistul din Dragostea plutește în aer. În ceea ce privește întâlnirea cu actorul Çagatay Ulusoy, acesta a făcut următoarele declarații: „L-am întâlnit pentru prima oară, este o persoană foarte drăguță.” În ceea ce îl privește pe Çagatay Ulusoy, acesta a refuzat să răspundă întrebărilor legate de actrița celebră.

“Toată lumea a fost aici.”, a spus acesta și s-a grăbit să plece departe de jurnaliști. Bülent Cankurt de la publicația Sabah a inclus următoarele declarații în articolul său.

“În timp ce iubirea dintre Serenay Sarikaya și Mert Demir a ocupat prima pagină a ziarelor, am auzit un zvon ciudat.”, a spus acesta. Se pare că actrița ar fi fost îndrăgostită de fostul partener Cem Yilmaz. După ce s-au despărțit pentru prima oară, aceștia au ținut să revină la sentimente mai bune.

“La început nu am vrut să cred aceste zvonuri, dar când am auzit din mai multe cercuri faptul că Serenay a plecat acasă la Cem după premiera seriei în care a jucat, am zis poate.”, a declarat jurnalistul. În ceea ce-l privește pe actorul din Dragostea plutește în aer, a mai punctat idei despre fosta sa parteneră.

“Bineînțeles că ne-am salutat, o ador pe Serenay. Este o persoană minunată și o iubesc foarte mult.”, a spus Kerem Bursin.

Kerem Bürsin își surprinde fanele cu o imagine la bustul gol

Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Are peste 11 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat aproape 200 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea îl arată la bustul gol. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, astfel că a primit peste 6 mii de felicitări din toată lumea.

“Voi ați observat părul său răvășit? Sunt atâtea detalii pe care nu le-am observat”, “Acum toate fetele o să fie leșinate”, “Aproape”, “Da”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Nu este pentru prima oară când actorul apare astfel pe rețelele sociale. A format în trecut un cuplu cu colega de platou din Dragostea plutește în aer, însă totul a durat pe parcursul filmărilor. Ulterior, cei doi și-au văzut de viețile personale în propriul mod. În prezent, actrița se bucură de o relație de lungă durată cu afaceristul Hakan Sabanci.

În articolul

Confesiunea surprinzătoare a lui Kerem Bürsin despre fosta parteneră, Serenay Sarıkaya: “O iubesc”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 23 iunie 2024. Peștii se simt iubiți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
a1.ro
Ilona Brezoianu și Andrei Alexandru s-au cununat civil. Cum a arătat actrița în momentul în care a spus un DA hotărât
HelloTaste.ro
Focaccia cu roșii cherry și măsline verzi
Catine
5 obiceiuri care îți pot bloca manifestarea dorințelor. Ce poți face pentru a-ți schimba destinul
useit.ro
De ce unii oameni nu s-au infectat cu Covid-19, potrivit experților. Rezultatele unui experiment au deslușit misterul
as.ro
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale consumului de echinacea. Utilizările terapeutice ale acestei plante
Spynews
Xtra Night Show. Petrecere de fițe în showbiz! Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere la restaurantul lui Adrian Minune: ”A fost superb” / VIDEO
DeParinti
Alimente și băuturi recomandate în alăptare
MediCOOL
Ceaiuri care îți pot crește longevitatea. Cum te pot ajuta să trăiești mai mult
HelloTaste
Lichior de nuci verzi sau Nucată. Rețetă de băutură alcoolică, aromată
x