Constanza Creel apare încă o dată în mediul online. Fiica regretatei Edith González se află alături de tatăl său în cadrul unui eveniment social

Publicat pe 19.02.2024 la 14:33 Actualizat pe 19.02.2024 la 10:23

Constanza Creel apare încă o dată în mediul online. Fiica regretatei Edith González se află alături de tatăl său în cadrul unui eveniment social.

Edith González poartă o rochie albă cu guler și are părul lung

Edith González a fost una dintre cele mai îndrăgite vedete de telenovele

Getty Images

Deși Edith González a fost una dintre cele mai îndrăgite vedete de telenovele, fiica sa nu a dorit niciodată să iasă prea mult în evidență datorită numelui mamei sale. De cele mai multe ori apare în fotografii alături de tatăl său, politicianul Santiago Creel.

Constanza Creel apare încă o dată în mediul online

Fiica regretatei Edith González încearcă în repetate rânduri să se țină departe de luminile reflectoarelor, însă participă întotdeauna la mișcări sociale importante pentru credințele sale. De aceea, cea mai recentă dintre apariții a fost alături de tatăl său, Santiago Creel. În cadrul unui eveniment social, tânăra a susținut ideile tuturor participanților, dar și ale sale. De la moartea mamei sale în 2019, Constanza Creel nu a simțit nevoia să apară în presă, dar nici în mediul online, acolo unde se arată la fel de retrasă. A fost văzută recent în centrul Mexicului, alături de tatăl său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Constanza are acum părul scurt, blond, ca al regretatei sale mame. Împreună cu tatăl său a participat în cadrul unui marș în detrimentul INE, Institutului Național Electoral. Fiica actriței, dar și politicianul nu țin să apară în mediul online împreună, însă în rarele ocazii în care sunt fotografiați, nu își neagă aparițiile. La începutul lunii martie, Constanza Creel a fost văzut încă o dată alături de tatăl său într-un marș pentru drepturile femeilor. Tânăra a împlinit 19 ani, însă locuiește în continuare alături de familia tatălui său biologic.

Citește și: Hande Erçel a îmbrăcat un body negru și a lăsat la vedere picioarele de model. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” strălucește în orice ipostază

Până la trecerea în neființă a mamei sale, Constanza Creel a locuit alături de aceasta și soțul Lorenzo Lazo. Cei doi au creat o strânsă legătură și se știe faptul că și în prezent reușesc să comunice. De asemenea, adolescenta nu l-a uitat nici pe unchiul său, Victor Manuel González. Constanza Creel s-a născut pe 17 august 2004 în Mexic. Este una fiică a regretatei Edith González și a fost ascunsă de ochii celor curioși în primii ani de viață, atunci când identitatea tatălui său era înconjurată de polemici. În 2008, politicianul a recunoscut-o oficial în fața presei. De la moartea mamei sale, adolescenta trăiește cu familia tatălui său.

Lorenzo Lazo vorbește despre regretata Edith González la trei ani de la moartea sa

Lorenzo Lazo și-a amintit de regretata sa parteneră într-o manieră de-a dreptul emoționantă. A menționat faptul că va fi pentru totdeauna în inima sa, în ciuda trecerii timpului. Bărbatul a participat în cadrul inaugurării operei “Chicago”.

“Munca ei este cunoscută în mai mult de 120 de țări și e bine să fie reamintită pentru că este un exemplu pentru multă lume în acest sens.”, a declarat Lorenzo Lazo, potrivit Tvnotas.com.mx. Acesta a locuit alături de Constanza Creel până când aceasta s-a întors alături de tatăl său biologic. Lazo o sprijină pe fiica regretatei Edith González în demersul său de a sta departe de lumina reflectoarelor.

Citește și: Gabriel Soto vorbește despre planurile pe care le dorește îndeplinite la final de an. Actorul vrea să-și petreacă sărbătorile în familie

“Am fost o familie, suntem o familie și mereu vom fi. Am un loc în inima mea pentru totdeauna și va fi mereu respectat.”, a spus acesta. În vârstă de 69 de ani, Lorenzo Lazo a ținut întotdeauna să păstreze pentru sine momentele petrecute alături de marea actriță și spune că relația cu aceasta nu are preț.

În articolul

Constanza Creel apare încă o dată în mediul online. Fiica regretatei Edith González se află alături de tatăl său în cadrul unui eveniment social

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x