Constanza, fiica lui Edith Gonzalez, mesaj emoționant în memoria mamei sale

Publicat pe 12.01.2022 la 19:12 Actualizat pe 12.01.2022 la 15:19

Fiica lui Edith Gonzalez, Constanza, a transmis un mesaj emoționant în memoria celebrei actrițe. Cuvintele transmise de adolescentă i-au făcut pe fanii din întreaga lume să verse o lacrimă în amintirea celei care a jucat-o pe “Salome”.

Edith Gonzalez a pierdut bătălia cu cancerul și a murit în 2019

Constanza, fiica lui Edith Gonzalez, mesaj emoționant în memoria mamei sale

Profimedia Images

Constanza, fiica lui Edith Gonzalez, a transmis un mesaj emoționant la doi ani de la moartea mamei sale. După ce actrița a pierdut lupta cu cancerul ovarian, milioane de fani din întreaga lume au vărsat o lacrimă în amintirea frumoasei vedete.

Recent, Constanza, a reluat activitatea pe contul de socializare al mamei sale, la doi ani de la moartea acesteia. Tânăra vrea să dea o mână de ajutor oricărei femei care se luptă cu canerul, dar și să țină vie imaginea lui “Salome”.

Copila a participat recent la un eveniment, acolo unde și-a luat inima în dinți și a vorbit despre Edith Gonzalez, femeia care i-a dat viață și care va rămâne întotdeauna în inimile celor care au iubit-o. De asemenea, fratele actriței a fost prezent și a dorit să lase câteva cuvinte pentru talentata Edith Gonzalez.

Constanza, fiica lui Edith Gonzalez, mesaj emoționant în memoria actriței

Pe 13 iunie 2019, Edith Gonzalez a pierdut lupta cu cancerul ovarian și de atunci o lume întreagă își amintește de “Salome” cu ajutorul imaginilor care au făcut-o celebră.

“Mama, te iubesc. Îmi voi aminti de tine mereu și pentru totdeauna.”, a fost mesajul transmis de Constanza.

Alături de Constanza, la eveniment s-a aflat și fratele actriței care nu a putut sta deoparte, fără ca măcar să adauge câteva cuvinte despre Edith Gonzalez.

“N-o să te pot uita. N-o să te uit din seara în care te-am pierdut. Sper că te voi mai întâlni și atunci când se va întâmpla, să nu mai pleci niciodată.”, a spus Víctor González.

În memoria lui Edith Gonzalez

Victor Gonzalez își dorește ca numele surorii sale să rămână în permanență în inimile tuturor și să fie recunoscută pentru munca pe care a depus-o de-a lungul timpului ca și actriță. De asemenea, prietena răposatei actriței a ținut să transmită câteva cuvinte și să aducă un omagiu.

“Să o văd pe Constanza, dar și pe fratele lui Edith, mă face să fiu foarte emoționantă. Acum mult timp când am întâlnit-o pe fata ei, era doar o copilă. Acum îi simt prezența prietenei mele prin intermediul familiei ei.”, a spus Verónica del Castillo.

Cât despre contul de socializare al actriței, acesta este din nou activ și va rămâne în acest fel de acum înainte. Constanza își dorește ca mama ei să nu fie uitată niciodată, astfel că orice proiect în care Edith Gonzalez trebuia să participe, va fi prezentat pe internet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Îi aducem un omagiu și o vom iubi întotdeauna. Începând din acest moment, acest cont va fi dedicat exclusiv proiectelor în care iubita noastră Edith Gonzalez era implicată. Mulțumim pentru dragoste, vin proiecte din inima noastră pentru voi. Ne scuzați pentru sperietură.”, au scris cei apropiați actriței.

Mesajul nu a rămas fără răspuns, așa că fanii actriței și-au arătat din nou dragostea și dorul pentru celebra Edith Gonzalez, femeia cu părul de aur care a uimit cu rolul său din telenovela “Salome”.

În mai puțin de 12 ore, postarea a strâns peste 82 de milioane de aprecieri și comentarii din partea fanilor de pretutindeni.

În articolul

Constanza, fiica lui Edith Gonzalez, mesaj emoționant în memoria mamei sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x