Copiii lui William Levy și Elizabeth Gutierrez sunt doi adolescenți fabuloși! Portretul de familie care a cucerit inimile admiratorilor

Publicat pe 22.11.2023 la 21:18 Actualizat pe 22.11.2023 la 21:40

Elizabeth Gutierrez, talentata actriță de origine mexicană, și actorul cubanez William Levy formează unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri din lumea showbiz-ului latino. Cei doi actori, care trăiesc o povestea de dragoste de mai bine de 20 de ani, au crescut împreună în fața fanilor lor și au surprins recent cu o fotografie de familie care a adus zâmbete pe fețele admiratorilor.

William Levy și Elizabeth Gutierrez

Gettyimages.com

Cei doi au împreună doi copii, o frumoasă fiică pe nume Kailey Alexandra, în vârstă de 13 ani și un băiat chipeș numit Christopher Alexander, în vârstă de 19 ani. Recent, William Levy și Elizabeth Gutierrez au decis să împărtășească fanilor de pe rețelele de socializare cât de mari și frumoși au devenit copiii lor.

William Levy și Elizabeth Gutierrez, fotografie de familie adorabilă. Fanii au fost uimiți să îi vadă

Fotografia de familie postată pe rețelele de socializare a arătat cât de mult au crescut Kailey și Christopher Alexander. Kailey, în vârstă de 13 ani, a moștenit frumusețea și grația mamei ei, în timp ce Christopher Alexander, în vârstă de 19 ani, a moștenit farmecul și carisma tatălui său.

William Levy și Elizabeth Gutierrez au demonstrat că dragostea lor a fost întotdeauna solidă și că au reușit să creeze o familie fericită și unită, în ciuda controverselor apărute de-a lungul anilor.

Cuplul este cunoscut pentru discreția sa în ceea ce privește viața personală, dar de-a lungul anilor a oferit fanilor lor câteva detalii importante din intimitatea lor, dându-le ocazia să facă parte din momentele speciale ale vieții lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elizabeth Gutiérrez abordează polemica legată de relația instabilă cu soțul său, William Levy: "Doar el și cu mine știm prin ce am trecut

Elizabeth Gutiérrez a rupt tăcerea în 2022 după ce au aparăt informații cu privire la relația lor. Actrița a vorbit despre situația prin care trece cu William Levy, partenerul ei de aproape 20 de ani. Prin intermediul rețelelor de socializare, Elizabeth a transmis un mesaj, precizând că îi dorește binele tatălui copiilor ei și că numai ei doi cunosc adevărul în relația lor de lungă durată. Postarea a apărut la o lună după ce actorul cubanez a declarat că se confruntă cu o criză conjugală într-o postare misterioasă pe care a șters-o ulterior.

Elizabeth a distribuit mesajul pe profilul ei, abordând controversele la care familia ei a fost supusă în ultimele două săptămâni. "În ultima vreme și din motive evidente am fost ținta unor discuții, insinuări și presupuneri. Copiii mei au fost chiar atacați."

"William și cu mine ne-am crescut copiii cu dragoste și respect, învățându-i cât de bine am putut ca părinți. Îi voi fi mereu recunoscătoare pentru că m-a susținut și continuă să o facă, astfel am putut să stau acasă și să fiu alături de copiii mei. Nu este nimeni de vină în această situație. Nu sunt fericită și nici nu sunt recunoscătoare pentru atacurile care se fac la adresa persoanei sale".

"El este tatăl copiilor mei și cel mai important om din viața mea! El se asigură că suntem în siguranță și că avem grijă de noi în fiecare zi. Întotdeauna îi doresc tot ce e mai bun: dragoste, sănătate, fericire, cu sau fără mine."

"Să fii expus, atacat și să fii nevoit să asculți diferite versiuni ale evenimentelor nu este ușor. Doar el și cu mine știm tot prin ce am trecut și adevărul nostru în calitate de cuplu și așa vor rămâne lucrurile! Vă mulțumesc ca întotdeauna pentru dragostea și respectul față de familia noastră!", a spus ea potrivit hola.com.

În articolul

Copiii lui William Levy și Elizabeth Gutierrez sunt doi adolescenți fabuloși! Portretul de familie care a cucerit inimile admiratorilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x