Costumația aleasă de Fahriye Evcen Ozcivit pentru Halloween. Soția lui Burak Ozcivit a fost de nerecunoscut

Publicat pe 01.11.2021 la 14:18 Actualizat pe 01.11.2021 la 14:43

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Fahriye Evcen Ozcivit este soția lui Burak Ozcivit. Frumoasa vedetă este la fel de cunoscută ca soțul ei. Recent, aceasta s-a îmbrăcat într-un costum de Halloween care a reușit să atragă toate privirile.

Fahriye Evcen Ozcivit poartă o rochie albă și are părul desprins

Fahriye Evcen Ozcivit pe covorul roșu în anul 2017

Getty

Este una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia, însă a fost recunoscută cu greu de către fani. Soția lui Burak Ozcivit și-a ales o ținută surprinzătoare pentru Halloween și astfel a reușit să atragă toate privirile.

Postarea făcută de actriță pe contul personal de Instagram nu a rămas fără răspuns, astfel că Fahriye Evcen Ozcivit s-a bucurat nespus de complimentele venite din partea fanilor.

Fahriye Evcen Ozcivit deține o comunitate impresionantă de fani pe conturile de socializare, acolo unde este prezentă negreșit, zi de zi.

Costumația aleasă de Fahriye Evcen Ozcivit pentru Halloween

Soția lui Burak Ozcivit s-a născut pe 4 iunie 1986 și este de profesie actriță. S-a îndrăgostit de soțul ei chiar pe platourile de filmare și de atunci cei doi sunt de nedespărțit.

Iubirea dintre ei a rezistat trecerii timpului și iată că acum fructul dragostei lor are și un nume, Karan, băiețelul pe care amândoi îl iubesc mai presus de orice.

Fahriye Evcen este cunoscută pentru rolurile sale pe care le-a interpretat fără greș în diverse seriale turcești. Printre producțiile importante se numără și “Yaprak Dökümü”, care a fost adaptat după un celebru roman cu același nume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Soția lui Burak Ozcivit a cunoscut faima încă de mică, atunci când a participat la un program pentru tinerii interesați de lumea televiziunii, astfel că producătorul İbrahim Mertoğlu a remarcat-o și i-a oferit o șansă.

Dat fiind faptul că a devenit atât de cunoscută, actrița nu poate trece peste ziua de Halloween fără să se constumeze. Postarea nu a rămas fără răspuns, așa că peste 9 mii de fani i-au comentat în dreptul fotografiei. De asemenea, peste 600 de mii de aprecieri a reușit actrița să primească.

Fahriye Evcen, de-a lungul timpului

A jucat în nenumărate filme și seriale, însă Fahriye Evcen este și o figură importantă pentru numeroase brand-uri de lux. De asemenea, pentru activitatea sa de-a lungul timpului, soția lui Burak Ozcivit a primit mai multe premii importante. Pe 29 iunie 2017, s-a măritat cu Burak Ozcivit, iar pe 13 aprilie 2019 dădea naștere primului său copil, Karan.

Din anul 2005, cariera actriței Fahriye Evcen a mers doar pe o pantă ascendentă, astfel că fanii au ajuns să-i aprecieze munca depusă. Ca dovadă, mai mult de 12 milioane de oameni îi apreciază frumoasei vedete contul personal de Instagram, acolo unde postează destul de des fotografii și filmulețe.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen s-au cunoscut pe platourile de filmare, s-au îndrăgostit și au ajuns să-și întregească destinele în 2017, atunci când s-au căsătorit. Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și au una dintre cele mai frumoase povești de iubire, iar totul a devenit ca un basm de când cei doi îndrăgostiți au devenit părinții lui Karan.

Burak Özçivit este născut pe 24 decembrie 1984 și este unul dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia la momentul actual. Datorită rolurilor pe care le-a interpretat fără greș, dar și cu ajutorul fizicului de invidiat, actorul a reușit să ajungă pe primele locuri în topurile internaționale.

În articolul

Costumația aleasă de Fahriye Evcen Ozcivit pentru Halloween. Soția lui Burak Ozcivit a fost de nerecunoscut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x