Cristina Ciobănașu a plecat în vacanță alături de iubit. Ce destinație au ales cei doi

Publicat pe 04.01.2023 la 12:40 Actualizat pe 04.01.2023 la 12:47

Cristina Ciobănașu a plecat în vacanță alături de iubit. Actrița și-a început anul numai cu vești bune. După ce a anunțat că va începe un nou proiect la Happy Channel, Criss a mărturisit că este foarte fericită.

Cristina Ciobănașu a plecat în vacanță alături de iubit

Instagram

După mai multe proiecte și un an încărcat pe plan profesional, Cristina a decis să se bucure de o binemeritată vacanță alături de iubitul ei. Vedeta își ține mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei, așa că nu avea cum să nu le spună sau să le ofere imagini din destinația unde se va relaxa.

Cristina Ciobănașu a plecat în vacanță alături de iubit

Deși formează un cuplu de câteva luni cu Alex, acesta este destul de scump la vedere și cei doi își trăiesc povestea de dragoste departe de obiectivele camerelor de filmat.

Cu toate acestea, pe Instagram Stories, cei doi apar destul de des împreună. Fericirea și iubirea sunt prezente în cuplul lor, așa că era și păcat să nu le ofere fanilor imagini din viața lor de zi cu zi.

Acum, la început de an, cei doi au ales ca destinație de vacanță Zanzibar. Deși Cristina a spus că drumul a fost lung și obositor, cei doi îndrăgostiți s-au bucurat să se vadă în Doha cu Bubu Cernea și soția lui.

Peisajul oferit de Zanzibar îți taie respirația, iar fanii sigur s-au bucurat pentru Cristina și Alexandru. După ce Crăciunul a fost sărbătorit în familie, acum a venit timpul ca cei doi îndrăgostiți să petreacă timp de calitate unul cu celălalt.

Happy Café, un nou proiect la Happy Channel

Din 16 ianuarie, Andreea Ibacka, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman prezintă Happy Café, la Happy Channel.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:30, Happy Channel le aduce telespectatorilor un nou format de infotainment. Andreea Ibacka, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman vor fi gazdele emisiunii Happy Café, un format info-educativ fresh, care va aborda subiecte noi, atipice şi deopotrivă inspiraţionale, cu specialişti din diverse domenii de interes.

Lor li se vor alătura zilnic invitaţi din showbiz-ul românesc şi nu numai, care vor vorbi sincer şi deschis despre succes şi drumul până la el.

“Abia aştept să dăm startul lungilor discuţii la cafea! De fapt, la cafele! Pentru că îi invităm pe telespectatorii noştri să îşi bea cafeaua alături de noi, în fiecare zi, e luni până vineri, de la 17:30. Ca doar nu se numeşte degeaba emisiunea Happy Café”, a declarat Cristina Ciobănaşu, în vreme ce Vlad Gherman a completat: “Împreună, ne propunem să vă facem după-amiezele mai frumoase, cu discuţii interesante, pe subiecte importante şi extrem de necesare! Extrem de necesare pentru o viaţă cât mai sănătoasă şi fericită. Adică pentru o viaţă cât mai Happy!”.

La rândul ei, Andreea Ibacka dezvăluie: “Iar eu sunt super happy că din 16 ianuarie vom fi alături de voi în formula aceasta. La Happy Café vorbim pe atât de multe teme frumoase: parenting, educaţie financiară, couple and family tips, beauty şi fashion tricks, noutăţi în materie de teatru, film şi carte, mergem în culisele serialului Lia, soţia soţului meu şi invităm alături de noi, pe canafeluţă (cum ne place nouă să o alintăm), unele dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone.

În articolul

Cristina Ciobănașu a plecat în vacanță alături de iubit. Ce destinație au ales cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x