Cristina Ciobănașu s-a făcut roșcată. Iată motivul schimbării ei de look

Publicat pe 22.06.2018 la 11:16 Actualizat pe 22.06.2018 la 11:18

Pentru prima dată de când se află în lumina reflectoarelor, Cristina Ciobănașu a acceptat să treacă printr-o transformare radicală de imagine.

Îndrăgita actriță Cristina Ciobănașu le pregătește telespectatorilor mari surprize, pe care aceștia le vor putea descoperi în cadrului celui de-al doilea sezon al serialului “Fructul oprit”. Una dintre ele a fost deja dezvăluită și constă într-o schimbare radicală de look, la care artista a apelat pentru personajul ei - Ana Caragea din producția de la Antena 1.

Pentru prima dată de când se află în lumina reflectoarelor, Cristina Ciobănașu a acceptat să treacă printr-o transformare radicală de imagine. Schimbarea de look a fost bine primită de fani, fotografia postată de artistă pe Instagram reușind să strângă zeci de mii de aprecieri, dar și numeroase comentarii, în care aceștia s-au arătat încântați de noua ei înfățișare. Tânăra a renunțat la șaten pentru a deveni roșcată.

“Am început pregătirile pentru sezonul doi cu o… mică mare schimbare de look. E ceva nou și pentru mine și încă sunt în perioada de acomodare”, a mărturisit Cristina Ciobănașu.

După finalul primului sezon, difuzat miercuri seara la Antena, actrița care o interpretează pe Ana Caragea în “Fructul oprit” și-a arătat aprecierea pentru frumoasa experiență trăită pe platourile de filmare ale serialului, dar și pentru sprijinul primit din partea celor care au urmărit producția. “Vă mulțumim vouă, cei care ne susțineți și ne dați putere să mergem mai departe”, așa sună o parte din mesajul Cristinei pentru fani.

“Fructul oprit” a încheiat în forță, miercuri seara, primul sezon, însă povestea nu se oprește aici, serialul urmând să revină la Antena 1 cu un nou sezon.

În articolul Cristina Ciobănașu s-a făcut roșcată. Iată motivul schimbării ei de look:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 21 decembrie 2025. Berbecii se simt împliniți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 decembrie 2025. Berbecii se simt împliniți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
"Să ajungem până atunci". Premoniţia amară pe care cuplul din Bacău a avut-o chiar înainte de tragedie
observatornews.ro
"Să ajungem până atunci". Premoniţia amară pe care cuplul din Bacău a avut-o chiar înainte de tragedie
Motivul pentru care Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu împodobesc bradul de Crăciun
a1.ro
Motivul pentru care Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu împodobesc bradul de Crăciun
Prăjitură răsturnată cu ananas și cireșe confiate, delicioasă și cu aspect cuceritor
HelloTaste.ro
Prăjitură răsturnată cu ananas și cireșe confiate, delicioasă și cu aspect cuceritor
Piftie de curcan cu legume. Versiune mai ușoară a răciturilor tradiționale, ideală pentru cei care evită carnea de porc
Catine
Piftie de curcan cu legume. Versiune mai ușoară a răciturilor tradiționale, ideală pentru cei care evită carnea de porc
OpenAI lansează magazinul de aplicații ChatGPT. Ce poți găsi pe el
useit.ro
OpenAI lansează magazinul de aplicații ChatGPT. Ce poți găsi pe el
Pensia pe care Gigi Becali o primeşte de la statul român. “Ce-mi dați, bă, atâția bani?”
as.ro
Pensia pe care Gigi Becali o primeşte de la statul român. “Ce-mi dați, bă, atâția bani?”
Proprietățile medicinale ale vâscului. Ce întrebuințări poate avea această plantă
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale vâscului. Ce întrebuințări poate avea această plantă
Mama Mihaelei Rădulescu s-a stins din viață! Vedeta a revenit de urgență în România
Spynews
Mama Mihaelei Rădulescu s-a stins din viață! Vedeta a revenit de urgență în România
Testul oglinzii la bebeluși. Ce înseamnă și când ar trebui să îl faci
DeParinti
Testul oglinzii la bebeluși. Ce înseamnă și când ar trebui să îl faci
Cum arde corpul tău grăsimea. Ce trebuie să știi pentru a slăbi eficient
MediCOOL
Cum arde corpul tău grăsimea. Ce trebuie să știi pentru a slăbi eficient
Cremșnit duo cu vanilie și frișcă. Rețeta clasică, stratificată
HelloTaste
Cremșnit duo cu vanilie și frișcă. Rețeta clasică, stratificată
close
x