César Évora s-a reîntâlnit cu nepoții după un an în care a stat departe de ei. Care a fost motivul absenței actorului

Publicat pe 09.11.2021 la 15:18 Actualizat pe 10.11.2021 la 11:14

César Évora a mărturisit că nu s-a mai întâlnit cu nepoții lui de mai bine de un an, iar pe mama lui nu a putut să o vadă absolut deloc. Actorul a specificat motivul absenței.

Cesar Evora este îmbrăcat într-un costum închis la culoare și are barba albă

César Évora s-a reîntâlnit cu nepoții după un an în care a stat departe de ei

Profimedia Images

După mai bine de un an în care a stat departe de nepoții lui, Cesar Evora s-a reîntâlnit cu aceștia și au petrecut momente importante împreună. Cu toate acestea, actorul mai are pe listă și întâlnirea cu mama lui.

Cesar Evora este unul dintre actorii care a venit tocmai din Cuba pentru a-și începe o viață în televiziune în Mexic. În ciuda pandemiei de COVID-19, actorul a mărturisit că a avut o viață plină de succes pe plan profesional.

Bărbatul este cunoscut cel mai bine pentru rolurile negative pe care le-a interpretat de-a lungul timpului, astfel că numele său este cunoscut pretutindeni.

César Évora s-a reîntâlnit cu nepoții după un an în care a stat departe de ei

“Am intrat într-un proiect cu puțin înainte de pandemie, astfel că am reușit să lucrez pe tot parcursul restricțiilor. Cu toate astea, n-am reușit să terminăm filmările, dar eu voi lucra cu siguranță în continuare.”, a declarat Cesar Evora.

Cesar Evora a împlinit 62 de ani pe 14 noiembrie și a declarat că a primit un cadou foarte special din partea familiei.

“Am avut plăcerea, minunata surpriză de a-i revedea pe nepoți așa că mi-am petrecut ziua de naștere cu ei și am fost foarte fericit.”, a mărturisit actorul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că Cesar Evora nu și-a mai văzut nepoții de la începutul pandemiei, însă aceștia au ajuns în casa actorului cu o zi înainte de a-și serba ziua de naștere.

“Nu există bucurie mai mare decât să-i am lângă mine și ieri am fost să mâncăm împreună. Am petrecut o zi minunată, unul dintre nepoți are trei ani și deja mă cunoaște de pe micul ecran.”, a spus Cesar Evora.

Cu toate acestea, Cesar Evora a mărturisit că nu și-a mai văzut mama de mai bine de un an și îi este foarte greu să treacă peste acest lucru.

Cesar Evora nu apare pe rețelele sociale

Cât despre prezența pe rețelele de socializare, actorul a declarat că nu este foarte activ și că nu dorește să-și arate fiecare secundă din viață. Cesar Evora este căsătorit și are trei copii, însă nu este prea vizibil în online dat fiind faptul că îi place să-și mențină viața personală departe de ochii celor curioși.

“Pentru mine familia este sfântă, nu pot să mă afișez așa, oricând. Dacă mă recunoaște cineva pe stradă, este altceva, dar prefer să-mi păstrez anonimatul.”, a spus Cesar Evora.

Printre telenovelele în care Cesar Evora a jucat se numără și “El privilegio de amar”, „La Madrastra” și “La Doble Vida de Estela Carrillo”.

Întrebat ce își dorește anul viitor de la viață, Cesar Evora a mărturisit că singurul lucru pe care îl vrea este să se afle în continuare pe platourile de filmare, având în vedere că este lucrul care îi aduce cea mai mare bucurie în viață.

Deși s-a mutat din Cuba pentru a deveni actor, primele sale apariții televizate au fost în țara natală. La începutul anilor ’90, acesta s-a mutat în Mexic.

În articolul

César Évora s-a reîntâlnit cu nepoții după un an în care a stat departe de ei. Care a fost motivul absenței actorului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x