Cu rochie ca un covor arămiu de frunze și cristale, așa a apărut Eiza Gonzalez pe covorul roșu. Apariția stilată a actriței mexicane a tăiat răsuflarea

Publicat pe 01.05.2023 la 19:41 Actualizat pe 01.05.2023 la 20:02

Eiza González a bifat o apariție demnă de aplauze pe covorul roșu la un eveniment caritabil. Vedeta a purtat o ținută semnată de o casă mare de modă.

Eiza Gonzalez

Gettyimages.com

Strălucirea outfit-ului este dată de cristalele și paietele de pe rochie, dar și de un machiaj și o coafură impecabile. Vedeta a bifat o apariție impecabilă pentru o apariție ce merită amintită mult timp de acum încolo. Diva latino nu strălucește doar pe marile ecrane, ci și la evenimente, când are grijă să arate impecabil din cap până în picioare.

Eiza Gonzalez s-a întrecut pe sine cu ultima apariție! A furat privirile ca un magnet când a făcut primul pas pe covorul roșu

Fiind una dintre cele mai cunoscute imagini de la Hollywood, vedeta face din fiecare apariție a sa o surpriză pentru toată lumea. De curând, Eiza s-a afișat la un eveniment îmbrăcată într-o rochie spectculoasă.

Ea a transmis: “Vise de ciocolată pentru @princestrust mulțumesc întregii @charlottetilbury @oscardelarenta și familiei mele @bulgari.

@edward_enninful ați făcut o treabă extraordinară. Sunt atât de mișcat de eforturile nesfârșite de a sprijini tinerii. Vă mulțumesc că m-ați făcut să fac parte din asta. A fost o noapte incredibil de inspirată.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Eiza Gonzalez, repetiții cu armă de calibru. Actrița maxicană se antrenează pentru filmele de acțiune

Eiza Gonzalez și-a câștigat popularitate datorită rolului de debut Lola Valente din telenovela muzicală mexicană Lola, érase una vez (2007-2008), iar mai târziu a jucat rolul principal Clara Molina în serialul pentru adolescenți Sueña conmigo (2010-2011) de pe Nickelodeon.

Cât de bogată este Eiza Gonzalez?

Potrivit estimărilor, averea netă a lui Eiza Gonzalez în 2023 este de aproximativ 7 milioane de dolari americani. Ea este cea mai faimoasă actriță care s-a impus ca principală vedetă la Hollywood și în industria de divertisment mexicană. Sursa principală a veniturilor ei provine în principal din profesia de actriță și din cariera de cântăreață, potrivit caknowledge.com.

Averea ei netă crește în fiecare an datorită activității sale de actriță și cântăreață, dar și ca model. Ea câștigă peste 800.000 de dolari pe an. Astăzi, ea nu este doar cea mai bogată vedetă, ci are și multă experiență în actorie și cântat.

Citește și: Actrița mexicană Eiza Gonzalez, apariție splendidă în rochie din satin. Detaliul care a atras atenția fanilor

În articolul

Cu rochie ca un covor arămiu de frunze și cristale, așa a apărut Eiza Gonzalez pe covorul roșu. Apariția stilată a actriței mexicane a tăiat răsuflarea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x