CulTour 2021: Toto Dumitrescu, despre provocările personajului ”Floppy”, din Adela

Publicat pe 26.05.2021 la 18:12 Actualizat pe 27.05.2021 la 13:20

În cel mai nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, Toto îl va interpreta pe Floppy, un personaj cu totul diferit faţă de ce a mai jucat până acum.

Actorii din Adela

Antena 1

Toto mărturisește pentru CulTour care a fost cea mai mare provocare în al interpreta pe Floppy:

”Cea mai mare provocare a fost să mă reabilitez cu totul. Am început interviul prin a spune că trebuia să fiu fratele tău (Luca). N-am fost fratele tău, pentru că am avut un moment de rătăcire.”, i-a mărturisit actorul Cristinei Ciobănașu.

Într-un final, după ce a depășit perioada dificilă, Toto a primit personajul Floppy, rol care îl provoacă și care îi place foarte mult actorului, însă îl pune și în dificultate: ”Am bătut la ușă, mi s-a deschis și mi s-a dat în loc de o cană cu apă, mi s-a dat o cană cu Floppy.”

Floppy şi-a trăit întreaga copilărie la orfelinat, împreună cu Mihai şi Călin. Fiind mai mic, reuşea cumva să atragă cele mai multe probleme, însă prietenia cu Călin l-a ajutat mult. Nu s-a ţinut de şcoală şi nici nu se poate spune că şi-a dorit mare lucru vreodată de la viaţă. Momentul care îi schimbă viaţa este reîntâlnirea cu Călin, în timp ce spăla parbrize într-o intersecţie.

Toto Dumitrescu declară că nu i-a fost deloc ușor să joace secvențele în care Floppy era om al străzii șia sta pentru că rolul l-a scos din zona de confort: ”Mi-am asasinat ego-ul și ăsta e un lucru de care sunt foarte mândru.”

Ce spune Toto Dumitrescu despre rolul său

„Este un rol care, personal, mă pune într-o oarecare dificultate deoarece nu mi-a lipsit acoperișul sau căldura părintească atât de mult cum i-au lipsit personajului meu. Ca să pot ajunge să trăiesc mai profund ceea ce a trăit acest personaj, am dezvoltat ‘orfanul’ din mine prin empatia pe care am avut-o vorbind cu copiii orfani pe care i-am vizitat (în perioada sărbătorilor). În ceea ce privește proiectul în sine, sunt, în mod clar, entuziasmat, onorat și mișcat de faptul că fac parte dintr-un proiect de asemenea anvergură”, a declarat Toto Dumitrescu.

Cum va evolua povestea lui Floppy, dar şi a celorlate personaje, telespectatorii vor putea urmări în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. Totodată, imediat după difuzare, pe site-ul a1.ro, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman le dau întâlnire urmăritorilor într-un nou episod al proiectului Adela - Tot ce nu se vede. Cu ajutorul lor, telespectatorii vor avea ocazia să „meargă” pe platourile de filmare, să surprindă atmosfera din culise şi să vadă tot ce se întâmplă în spatele camerelor.

În articolul

CulTour 2021: Toto Dumitrescu, despre provocările personajului ”Floppy”, din Adela

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x