Cum a fost surprinsă Ozge Yagiz la primele ore ale dimineții. Actrița din "Jurământul" servea cafeaua pe terasă

Publicat pe 28.05.2023 la 12:11 Actualizat pe 28.05.2023 la 12:30

Ozge Yagiz și-a început ziua savurând o cafea pe terasă. Actrița s-a fotografiat la primele ore ale dimineții salutându-și comunitatea. Imaginea care a adus bucurie fanilor.

Ozge Yagiz

TV Happy

Ozge Yagiz este una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului actual. Producțiile în care a jucat de-a lungul timpului au clasat-o în topul preferințelor iubitorilor de cinematografie, treptat ea a ajuns la un număr uluitor de fani.

Actrița este apreciată pentru naturalețea sa și pentru felul în care reușește să fie relevantă pentru fani. Simplitatea o definește, fără doar și poate, așa cum este și ultima sa postare, simplă și plină de esență.

Ozge Yagiz, suprinzătoare la primele ore al dimineții. Cum s-a fotografiat actrița din "Jurământul"

Ozge Yagiz este o actriță de naționalitate turcă, care a cunoscut succesul internațional prin intermediul rolului lui Reyhan din serialul fenomen „Jurământul”.

Actrița ajuns la inima oamenilor din întrega lume după ce a primit roluri spectaculoase în filme. Aceasta a demonstrat că este și foarte talentată, dar și foarte pregătită. În plus, Ozge Yagiz este cunoscută pentru abilitatea sa de a interpreta personaje complexe, oferind întotdeauna o performanță și emoții publicului prin rolurile sale. În cariera ei, ea a jucat în numeroase seriale și filme turcești, dobândind un număr mare de fani și admiratori.

Özge Yagiz (Reyhan din “Jurământul”) s-a născut pe 10 aprilie 1997, în Istanbul, Turcia. Ea e absolventa Universității Başkent unde a studiat științele comunicării. După ce și-a descoperit dragostea pentru actorie, Özge a studiat a la No10Studios.

Astfel, în 2017, ea și-a început cariera de actriță. Özge a devenit faimoasă pentru rolurile din "Adını Sen Koy" și “Jurământul”(Yemin). Deși actrița are doar 24 de ani și este abia la începutul carierei, aceasta se bucură de o celebritate cum multe vedete și-ar dori. Özge și-a câștigat deja un nume, motiv pentru care a fost aleasă pentru o nouă producție turcească, unde va interpreta unul dintre rolurile principale.

În articolul

Cum a fost surprinsă Ozge Yagiz la primele ore ale dimineții. Actrița din "Jurământul" servea cafeaua pe terasă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"N-am văzut de când sunt așa ceva!" Potop cu grindină în Prahova. Mașini înghițite de ape și strat de gheață chiar și de 10 cm, la Vâlcănești
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x