Cum a primit Adriana Fonseca rolul din “Rosalinda”. Mărturiile inedite ale vedetei o implică pe Thalía

Publicat pe 15.02.2022 la 14:45 Actualizat pe 15.02.2022 la 15:29

Adriana Fonseca a făcut primele declarații despre rolul său din “Rosalinda”. Cum a reușit actrița să treacă de casting și ce legătură a avut Thalía în acest proces.

Adriana Fonseca se află pe covorul roșu și poartă o rochie de gală. Actrița stă cu o mână în șold

Adriana Fonseca în cadrul NCLR ALMA Award. 10 oct. 2014

Getty Images

La 23 de ani de la premiera telenovelei “Rosalinda”, Adriana Fonseca a vorbit pentru prima oară despre rolul său din celebra producție. Actrița a menționat faptul că Thalía a fost responsabilă pentru alegerea rolurilor celorlalte personaje, puterea sa fiind fără margini la vremea respectivă.

Adriana Fonseca a mărturisit că Thalía a fost cea care i-a oferit rolul mult așteptat și nu a regretat nicio secundă.

Cum a primit Adriana Fonseca rolul din “Rosalinda”

În 1999, Thalia a interpretat rolul “Rosalinda”, alături de Fernando Carrillo. Ulterior, actorul a făcut o pauză de lungă durată din lumea telenovelelor.

Acum, la 23 de ani de la premiera celebrei producții, Adriana Fonseca a dat câteva detalii despre rolul pe care l-a avut ea în “Rosalinda”. De-a lungul anilor, s-a speculat faptul că Thalía a început să aibă “putere” asupra rolurilor din telenovele după finalizarea proiectului Timbiriche.

Adriana Fonseca a fost cea care a vorbit despre colega sa de platou și cum a ajutat-o aceasta să obțină rolul mult visat. Pe 9 februarie în același an, Thalía i-a aprobat participarea colegei sale în celebra telenovelă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Da, este adevărat. Am aflat și eu, cineva mi-a spus.”, a declarat Adriana Fonseca, potrivit Univision.com. Actrița a punctat faptul că nu a fost niciodată deranjată de atitudinea colegei sale, ba mai mult, spune că ar fi luat aceleași decizii dacă ar fi fost în poziția Thalía la vremea respectivă.

“Păi cred că a luat decizia corect. Dacă eram în locul ei și puteam să văd actorii care se prezintă la casting, normal că mi-ar fi păsat cine ar fi interpretat rolul surorii mele. Surorii mele în telenovelă.”, a mai spus Adriana Fonseca. În “Rosalinda”, Adriana Fonseca a juca rolul “Lucy”, sora mai mică a “Rosalindei”.

Pe atunci, actrița s-a simțit privilegiată, asta pentru că Thalía a fost mai mult decât interesată de persoana ei.

Adriana Fonseca, despre rolul din “Rosalinda”

Thalía a fost încântată de prestația Adrianei Fonseca, așa că le-a cerut producătorilor de atunci mai multe fotografii cu tânăra aspirantă. Actrița recunoaște că a fost mai mult decât încântată să joace alături de Thalía într-una dintre cele mai faimoase telenovele de atunci.

“Din timpul Veracruz am fost fanul ei, dar să ceară o fotografie cu mine pentru a interpreta rolul surorii sale în telenovelă...m-am simțit foarte importantă.”, a declarat Adriana Fonseca. Aceasta și-a îndeplinit la vremea respectivă un vis, acela de a fi pe aceeași scenă cu Thalía.

“Rosalinda” a fost una dintre cele mai iubite telenovele din acele vremuri, fiind transmisă la nivel mondial și având încasări record. Nora Salinas, Angélica María, Lupita Ferrer, Laura Zapata, Manuel Saval, Víctor Noriega, Paty Díaz și Guillermo García Cantú s-au numărat printre actorii care au făcut parte din celebra producție.

Așa cum deja era obișnuită, Thalía a fost cea care a interpretat melodia originală a telenovelei. Ulterior, aceasta a filmat pentru producția “Mambo café”, peliculă ce s-a filmat la Hollywood. Adriana Fonseca s-a născut pe 16 martie 1979 și a jucat de-a lungul timpului în producții precum “Mi fortuna es amarte” și “La tregua”.

În articolul

Cum a primit Adriana Fonseca rolul din “Rosalinda”. Mărturiile inedite ale vedetei o implică pe Thalía

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x