Cum ar fi avertizat-o bona Shakirei pe artistă cu privire la infidelitățile lui Pique. Lili Melgar a spus adevărul despre implicarea sa

Publicat pe 21.11.2023 la 20:38 Actualizat pe 21.11.2023 la 21:12

Bona Lili Melgar care a avut grijă de copiii Shakirei în ultimii ani, Lili Melgar, clarifică dacă ea a fost cea care a avertizat-o prima dată pe cântăreață în legătură cu presupusa infidelitate dintre Gerard Piqué și Clara Chía Marti.

Când Shakira a lansat în lume piesa 'El jefe', în septembrie anul trecut, s-a speculat că Lili Melgar, femeia care se afla în Spania și avea grijă de cei doi copii ai săi, a fost cea care ar fi avertizat-o despre presupusa infidelitate a lui Gerard Piqué cu Clara Chía Marti.

Cum ar fi avertizat-o bona Shakirei pe artistă cu privire la infidelitățile lui Pique

Infidelitatea ar fi fost factorul declanșator pentru ca interpreta și fostul fotbalist să fi pus capăt și să anunțe în iunie 2022 sfârșitul relației lor de puțin peste un deceniu.

Melodia pe care cântăreața columbiană a realizat-o împreună cu Fuerza Regida a fost dedicată bonei, care este menționată în single și apare și în videoclip.

"Lili Melgar, pentru tine acest cântec, nu ți-au plătit indemnizația de concediu", spune Shakira la un moment dat în cântecul în care se referă la "șefii răi", a explicat aceasta în emisiunea Despierta América, la momentul lansării.

Cuvintele ei au stârnit, de asemenea, speculații potrivit cărora îngrijitoarea ar fi fost concediată nejustificat de Piqué pe vremea când columbianul locuia încă în Spania.

Dar Lili Melgar a fost prima persoană care i-a spus Shakirei despre presupusa trădare a lui Piqué ?

Lili Melgar rupe tăcerea în legătură cu presupusa infidelitate a lui Pique

În prezent, Lili Melgar continuă să lucreze pentru Shakira ca bonă a celor doi fii ai ei: Milan (10 ani) și Sasha (8 ani).

Femeia s-a mutat cu ei la Miami după ce se pare că și-a dat demisia voluntară în Spania și nu a fost concediată de Piqué, potrivit unor surse media spaniole.

La sfârșitul săptămânii trecute, ea s-a întors în Spania împreună cu artista și copiii ei, deoarece, printre altele, Shakira a fost convocată pentru începerea procesului său după ce a fost acuzată de fraudă fiscală la Barcelona.

Lili Melgar a fost surprinsă de agenția Europa Press duminică, 19 noiembrie, în fața casei în care a locuit Shakira pe vremea când locuia în orașul catalan.

Când a fost abordată, a fost întrebată direct: "Este adevărat că tu ai fost cea care i-a deschis ochii Shakirei, că i-ai spus ce se întâmpla între Gerard și Clara Chía?

"Nu, nu am fost eu", a răspuns tranșant muncitoarea în timp ce se urca într-o dubă.

Ea a mai spus că "da" a fost "fericită" de cântecul 'El jefe' pe care Shakira i l-a dedicat. Lucru care a ridicat suspiciuni cu privire la complicitatea pe care a avut-o față de Shakira și ca ea ar fi fost cea care i-a dezvăluit vizitele amantei, chiar dacă în fața camerei nu a recunoscut, potrivit univision.com.

S-a speculat că presupusa plată ar fi fost făcută de cântăreață în compensație pentru indemnizația pe care Piqué ar fi refuzat să i-o dea.

Unele surse media au susținut că aceasta ar fi cerut 1 milion de dolari pentru apariția ei.

"Nu, nu a fost plătită cu această sumă", au declarat la sfârșitul lunii septembrie jurnalistele Lorena Vázquez și Laura Fa de la El Periódico de Catalunya. Ele nu au precizat la cât s-ar fi ridicat presupusa sumă.

În articolul

Cum ar fi avertizat-o bona Shakirei pe artistă cu privire la infidelitățile lui Pique. Lili Melgar a spus adevărul despre implicarea sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x