Cum arată astăzi Danna García, cunoscută din telenovela "Cafea cu parfum de femeie". Îndrăgita actriță are acum 43 de ani

Publicat pe 10.11.2021 la 23:15 Actualizat pe 06.12.2021 la 18:51

Danna García, actrița cunoscută pentru rolurile pe care le-a interpretat în telenovele precum ”Cafea cu parfum de femeie” sau ”Amazoanele” continuă să impresioneze și la aproape trei decenii de la difuzarea filmelor care au făcut-o celebră.

Cu siguranță îți amintești de telenovela „Café con aroma de mujer”, acolo unde Danna Garcia a cucerit inimile pe întreg mapamondul. Aceasta nu s-a schimbat aproape deloc la 27 de ani de la difuzarea filmelor care i-au adus succesul pentru tot restul vieții.

Cum arată acum Danna Garcia, actrița care impresiona în telenovela "Cafea cu parfum de femeie"

Aceasta impresionează cu aparițiile sale impecabile și continuă să aibă un ecou răsunător în lumea filmului, acolo unde mai cochetează cu anumite serii.

Danna Garcia are acum 43 de ani, dar pare că timpul a stat în loc pentru ea. Frumusețea sa este intactă, iar stilul său de viață a ajutat-o enorm pentru a-și menține un corp fără cusur. În prezent arată extrem de bine și impresionează cu trupul său armonios, dar și cu chipul său lipsit de imperfecțiuni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Frumoasa femeie și-a început cariera de cântăreață în 1994. A cântat într-o formație Cafe Moreno împreună cu sora ei Claudia. În perioada de glorie a formației, surorile au lansat trei albume. În 1998, trupa s-a dizolvat deoarece Danna nu mai avea posibilitatea de a cânta, fiind prinsă în diferite proiecte cinematografice.

Citește și: O mai știi pe Soraya, din telenovela "Sărmana Maria"? În urmă cu 25 de ani făcea furori, dar puțini mai știu cum arată acum Itati Cantoral

Danna Garcia, pe numele său complet Danna María García Osuna, s-a născut pe data de 4 februarie 1978, în Medellin, Columbia. Cu toate că este una dintre cele mai apreciate actrițe de din serialele latino, Garcia nu și-a dorit dintotdeauna să devină actriță.

Pentru început a studiat managementul și relațiile internaționale, ca mai apoi să-și găsească refugiul în lumea artelor, potrivit beauty-around.

Citește și: Dulce Maria, portret de familie alături de soțul său și de copil. Imaginea înduioșătoare a atins inimile oamenilor, iar mesajul special a emoționat

Danna Garcia a atins apogeul celebrității în urma apariției sale în telenovela columbiană Pasion de Gavilanes. Actorii care au jucat în această peliculă, au primit numeroase premii naționale și internaționale, iar filmul a fost achiziționat de mai multe țări.

În articolul

Cum arată astăzi Danna García, cunoscută din telenovela "Cafea cu parfum de femeie". Îndrăgita actriță are acum 43 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x