Cum arată astăzi Mónika Sánchez, actrița care a jucat-o pe Ángela în "Salome". Are 48 de ani și o carieră de succes în spate

Publicat pe 30.03.2023 la 13:10 Actualizat pe 30.03.2023 la 14:49

Cum arată astăzi Mónika Sánchez, actrița care a jucat-o pe Ángela în "Salome". Are 48 de ani și o carieră de succes în spate.

Mónika Sánchez poartă părul desprins și stă alături de Edith González

Cum arată astăzi Mónika Sánchez, actrița care a jucat-o pe Ángela în "Salome"

Instagram

Mónika Sánchez a jucat rolul Ángela Duval de Montesino în telenovela Salome, producție în care au avut rolurile de protagoniști Guy Ecker și Edith González. De atunci, și-a continuat meseria de actriță, dar nu a uitat niciodată de planurile personale. Și-a construit o famillie frumoasă, este mama a trei copii pe care fanii au avut ocazia să-i vadă în mediul online.

Cum arată astăzi Mónika Sánchez, actrița care a jucat-o pe Ángela în “Salome”

Mónika Sánchez s-a născut pe 3 decembrie 1974 în Mexic. Tatăl său a fost scriitorul Fernando Sanchez-Mayanas. Actrița vorbește fluent spaniolă, engleză și italiană. În timpul liber preferă să petreacă timp alături de familie și de cele mai multe ori își dedică orele sportului. Dacă nu ar fi devenit actriță, ar fi ales psihologia. A studiat comunicare în cadrul Universidad Iberoamericana în Mexic, dar și-a completat studiile cu ore de actorie și arte. A studiat arte în Mexic, Spania și SUA.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 1997 a luat lecții de dans și canto, jazz și a început să joace și să participe ca și model în cadrul Miami Community College și The Play House. Pe atunci a realizat că ceea ce își dorește în carieră este să fie actriță, așa că s-a înscris în cadrul "Taller Artistico de Sergio Jimenez" în cadrul Televisa. De asemenea, a făcut parte din Centro Educativo Aristico de la Televisa, acolo unde a învățat totul despre actorie, tehnici TV, teatru, literatură, engleză, dans, canto, cultură și multe altele.

În anul 2000 a primit premiul pentru Cea mai bună actriță într-un rol negatv în cadrul TvyNovelas Awards. În 2001, a jucat rolul care a făcut-o celebră. Ángela a rămas pentru toți femeia fragilă care a murit în numele dragostei. Au urmat apoi roluri în La otra, Apuesta por un amor și La mariposa, cea din urmă aducându-i o nominalizare în cadrul acelorași premii pentru aceeași mențiune câștigată în trecut.

Mónika Sánchez a trecut de la cariera de actriță la cea de mamă

Actrița Mónika Sánchez este căsătorită cu Otto Seijas din 2008 și împreună au trei copii: Santiago ( născut în 2009), Angela Fernanda (11 noiembrie 2011) și Monika Constanza (născută pe 17 decembrie 2013). Este activă și în mediul online, acolo unde până în prezent a strâns peste 160 de mii de prieteni virtuali și a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

Cea mai recentă dintre colaborări o aduce alături de Gabriel Soto în telenovela “Mi camino es amarte”. Printre telenovelele în care a jucat se numără “Pueblo chico, infierno grande”, “Alondra”, “Corazon salvaje”, “Angeles sin Paraiso”, “Buscando el paraiso”, “La otra”, “El diario de Daniela” și altele.

Salome este o producție Televisa realizată de Juan Osorio. Melodia care a reușit să-i țină cu sufletul la gură pe telespectatori în tot acest timp a fost Si tu quisieras interpretată de Los Temerarios. Printre actorii principali s-au numărat Edith Gonzalez, Guy Ecker, Sebastian Ligarde, Monika Sanchez și Niurka. Din cea de-a doua parte, Monica Sanchez nu a mai făcut parte, personajul său având o situație tragică.

În articolul

Cum arată astăzi Mónika Sánchez, actrița care a jucat-o pe Ángela în "Salome". Are 48 de ani și o carieră de succes în spate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x