Cum arată astăzi Thylane Blondeau, la 21 de ani. Tânăra s-a lăsat fotografiată în costum de baie și face furori

Publicat pe 27.05.2022 la 14:59 Actualizat pe 27.05.2022 la 15:05

Thylane Blondeau nu mai este fetița de altădată! Tânăra a crescut și este femeie în toată firea. Ea a evoluat sub ochii publicului, care a cunoscut-o când era doar o fetiță de cinci anișori ce cucerea mapamondul cu ochii ca un ocean. Astăzi face furori, dar altfel decât o făcea înainte.

Thylane Blondeau

Getty

Thylane Blondeau a avut de mică o șansă unică, de a se afirma în lumea fashion-ului datorită frumuseții sale angelice. De departe ea cucerea oamenii de toate vârstele și a ajuns să primească titlul de “Cea mai frumoasă fetiță din lume”.

Chipul său fermeca pe toată lumea și ea era aleasă să fie imaginea unor branduri uriașe încă de la o vârstă fragedă, când nici nu putea să-și dea seama ce i se întâmplă. Astăzi, ea a rămas un icon în lumea modei și continuă să răpească inimile admiratorilor cu frumusețea sa.

Cum arată astăzi Thylane Blondeau la 21 de ani. Tânăra s-a lăsat fotografiată în costum de baie

Abia trecută de perioada adolescenței, Thylane Blondeau se mândrește cu un fizic de invidiat. Mulți nu îi pot da vârsta pe care o are, considerând că este mult mai mare decât atât. Ei bine, și ea este conștientă de ate lucru și îl folosește în avantajul său, așa cum a făcut-o de fiecare dată.

La doar 21 de ani, tânăra blondă se bucură de succes pe plan internațional și de o carieră care a evoluat de la sine odată ce publicul a ajuns să o cunoască.

La doar cinci ani, Thylane Blondeau a fost desemnată "cea mai frumoasă fetiţă din lume", după ce cucerise deja lumea modei încă de la vârsta de patru ani, când a urcat pe podium pentru celebrul designer Jean Paul Gaultier. Acum nu mai este o copilă, dar a rămas la fel de frumoasă și impresionează cu trupul său ce se unduiește în costume de baie ce par a fi croite pentru ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe vremea când avea doar șase ani, Thylane Blondeau era un star internațional, ea apărând în lumea spumoasă a showbiz-ului pe când avea doar patru anișori. Chipul său putea fi văzut de milioane de oameni pe coperțile revistelor, dar și pe marile scene unde blonduța apărea alături de alte fetițe ale generației sale, la prezentări de modă.

Citește și: Cum arată astăzi Thylane Blondeau, “cea mai frumoasă fetiță din lume”, care a cucerit mapamondul cu ochii săi când era doar un copil

Timpul a trecut, iar Thylane Blondeau a devenit din ce în ce mai frumoasă. Cu trăsuri “coapte” de timp, tânăra de 21 de ani este un star internațional și lucrează cu unule dintre cele mai mari branduri, pentru care defilează în fața a mii de oameni.

Citește și: Thylane Blondeau, cea mai “frumoasă fetiță” din lume a fost văzută încă de mică aranjata ca o păpușă, însa la maturitate a renunțat la orice artificiu. Cum arată cand nu intra pe mâna stiliștilor

În articolul

Cum arată astăzi Thylane Blondeau, la 21 de ani. Tânăra s-a lăsat fotografiată în costum de baie și face furori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x