Cum arată cadoul de lux pe care Evelyn Beltrán l-a dăruit mamei lui Toni Costa. Celebrul dansator a publicat totul în mediul online

Publicat pe 12.05.2023 la 15:35 Actualizat pe 12.05.2023 la 17:40

La doar câteva ore de la mesajul pe care Adamari Lopez l-a dedicat fostei soacre, actuala parteneră a lui Toni Costa i-a dăruit mamei iubitului un cadou inedit. Dansatorul a publicat totul în mediul online.

Toni Costa poartă un costum închis la culoare și zâmbește

Toni Costa formează un cuplu cu Evelyn Beltrán

Profimedia Images

Evelyn Beltran a ținut să lase la iveală un detaliu, la scurtă vreme de la mesajul pe care Adamari Lopez l-a transmis către fosta sa soacră. Partenera lui Toni Costa i-a oferit lui Carmen Lozano un cadou inedit. Actrița și dansatorul s-au despărțit în 2021.

Cum arată cadoul de lux pe care Evelyn Beltrán l-a dăruit mamei lui Toni Costa

Adamari Lopez a ținut să-i transmită un mesaj fostei soacre cu ocazia celebrării unei zile importante în Spania, Ziua mamei.

“În Spania azi se celebrează ziua mamei. Pentru Yaya Carmen o îmbrățișare din dragoste. O zi a mamei fericită!”, a transmis vedeta. La scurtă vreme, iubita lui Toni Costa a lăsat un cadou pentru aceasta, iar dansatorul a publicat totul în mediul online. Evelyn Beltrán i-a dăruit un buchet de trandafiri într-un aranjament perfect.

“Îți mulțumesc iubirea mea pentru această surpriză frumoasă pe care i-ai făcut-o mamei.”, a scris acesta la categoria instastory. Mama lui Toni Costa a fost alături de nepoțica sa în cadrul primei sale comuniuni ce a avut loc pe 22 aprilie. Carmen Lozano și Evelyn Beltran nu au apărut împreună pe rețelele sociale de la începutul relației fiului său. În schimb, alături de Adamari Lopez s-a lăsat fotografiată de mai multe ori, așa cum s-a întâmplat și în octombrie 2022, atunci când actrița a călătorit cu fiica sa în Spania.

Se cunoaște faptul că Toni Costa are o relație perfectă cu familia iubitei sale, așa cum au arătat publicațiile locale. Evelyn Beltran este mama lui Timothy ( 6 ), fructul iubirii unei căsnicii anterioare.

“Costa nu doar că a locuit cu micuțul, dar și cu familia acesteia: mama, tatăl și surorile, bunica și chiar tatăl vitreg. Aceștia l-au primit cu multă iubire și i-au mulțumit că tânăra este atât de fericită în preajma lui.”, a scris jurnalistul Mandy Fridmann, arată univision.com.

Evelyn Beltran a optat pentru operații estetice

Partenera lui Toni Costa nu evită să-și arate transformările fizice în mediul online. Cea mai recentă fotografie o demonstrează cu prisosință. Evelyn Beltran s-a lăsat văzută așa cum de puține ori au avut fanii ocazia să o vadă. Au fost mulți cei care s-au arătați indignați de ceea ce au văzut pe internet. Cu toate acestea, dansatorul a fost cel care i-a luat apărarea.

Răspunsul a venit la scurtă vreme după ce fanii au declarat că Evelyn Beltran are corpul realizat din plastic. În mijlocul scandalului, aceasta a ținut să publice o fotografie mai veche în care a demonstrat că lucrurile sunt mult mai simple decât lasă să se vadă. Cu toate acestea, sunt evidente câteva dintre trăsăturile pe care chirurgia a reușit să le facă de-a lungul timpului. Are peste 300 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat fotografii și filmulețe. Prima imagine pe care o vedem este cea cu fiul său, Timothy. De asemenea, nu lipsesc nici filmulețe alături de Toni Costa, în care cei doi dansează alături de alți prieteni și fani. Încă o dată, vedeta a demonstrat că este o mămică devotată.

În articolul

Cum arată cadoul de lux pe care Evelyn Beltrán l-a dăruit mamei lui Toni Costa. Celebrul dansator a publicat totul în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x