Cum arată Eiza Gonzalez la 32 de ani. Vedeta își impresionează fanii cu trăsăturile neschimbate

Publicat pe 29.09.2022 la 22:23 Actualizat pe 02.10.2022 la 10:00

Eiza Gonzalez și-a impresionat fanii cu cele mai recente fotografii pe care le-a postat pe pagina sa de Instagram. Cântăreața și actrița mexicană arată extrem de bine la cei 32 de ani.

Eiza Gonzalez

Getty

Eiza Gonzalez este o cântăreață și actriță originară din Mexico City. Aceasta a devenit populară datorită rolului pe care l-a avut în telenovela muzicală Lola, érase una vez care s-a jucat pe marile ecrane între anii 2007-2008. Mai târziu, a avut rolul principal al Clarei Molina din drama pentru adolescenți Nickelodeon Sueña conmigo.

Talentul vedetei a fost remarcat încă din anii de școală de către regizorul și producătorul Pedro Damián, cunoscut pentru succesul pe care l-a adus trupei pop latino RBD.

Cântăreața și actrița mexicană a devenit o persoană influentă și în mediul online. A reușit să adune pe pagina sa de Instagram peste 7.5 milioane de urmăritori cărora le arată zi de zi secvențe din viața ei și le povestește despre proiectele pe care le are în lucru.

Cum arată Eiza Gonzalez la 32 de ani

Recent, actrița a împărtășit cu fanii săi câteva fotografii într-un stil diferit de cel cu care i-a obișnuit. Vedeta s-a pozat într-o postură lejeră, îmbrăcată într-un top de culoare roz, cu o pălărie de tip bucket în aceeași culoare și o pereche de blugi. Cântăreața și-a lăsat la vedere abdomenul bine sculptat și a etalat un zâmbet discret.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aprecierile nu au întârziat să apară. Comunitatea vedetei a complimentat-o pentru dotarea fizică, dar și pentru trăsăturile frumoase. Eiza Gonzalez este într-o formă fizică de invidiat la cei 32 de ani și știe cum să-și pună în evidență atuurile.

Citește și: Eiza Gonzalez a fost surprinsă de paparazzi în San Vicente Bungalows. Actrița mexicană a luat cina la un restaurant de lux

În articolul

Cum arată Eiza Gonzalez la 32 de ani. Vedeta își impresionează fanii cu trăsăturile neschimbate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x