Cum arată Facundo Arana, actorul din "Înger Sălbatic", la aproape 50 de ani

Publicat pe 10.11.2020 la 13:09 Actualizat pe 10.11.2020 la 13:12

Facundo Arana este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți actori de telenovele ai anilor ’90. Aceasta s-a născut în pe data de 31 martie 1972, în Buenos Aires, Argentina. Activează în domeniul actoriei, muzicii și în deosebi pe planuri umanitare, caritabile.

Profimedia

Facundo este cunoscut pentru nenumăratele telenovele în care a jucat, mai ales pentru producția „Înger Sălbatic”, filmul care a înregistrat un succes remarcabil în România. Actorul a dat viață personajului Ivo, un tânăr de bani gata, dintr-o familie respectabilă, care se îndrăgostește de o orfană.

În ciuda răsunătorului succes de care Facundo s-a bucurat acum aproape două decenii datorită telenovelei Înger pierdut, nu l-a păstrat în lumina reflectoarelor. Actorul a interpretat după terminarea producției care l-a propulsat și alte roluri, dar niciunul dintre ele nu i-a menținut faima de atunci.

Ușor, ușor Arana a dispărut din atenția mass-mediei, concentrându-se pe alte lucruri în afara cinematografiei. Anii au trecut în mod iremediabil, iar aceștia au lăsat o urmă și pe chipul actorului, care are în prezent 48 de ani.

Cu toate acestea Facundo și-a păstrat șarmul și carisma de odinioară. Barbatul care în urmă cu 20 de ani cucerea inimile milioanelor de adolescente din întreaga lumea, acum este un familist convins. Pasiunea pentru sport și alimentație sănătoasă ocupă în prezent un loc foarte important în viața artistului.

A post shared by Facundo (@facundoaranatagle) on

Acesta este preocupat de viața lui familială, de aspectul și sănătatea corpului lui și de pasiunea de care nu a avut timp să se ocupe foarte mult pe vremea când era un tănâr actor, saxofonul.

A post shared by Facundo (@facundoaranatagle) on

Arana a rămas în continuare un bărbat extrem de chipeș, masculin și atractiv. Șarmul caracteristic se poate remarca în toate pozele cu acesta de pe social media.

A post shared by Facundo (@facundoaranatagle) on

Citește și: Can Yaman, protagonistul serialului „Vis de iubire”, a împlinit frumoasa vârsta de 31 de ani Leticia Sabatella, superbă la 49 de ani. Actrița impresionează cu frumutețea ei

În articolul

Cum arată Facundo Arana, actorul din "Înger Sălbatic", la aproape 50 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 12:51
Dovada că poate să strălucească chiar și atunci când poartă mască de protecție. Cum s-a pozat Thalia
Happy People • la 11:20
După ce gurile rele au spus că-și susține financiar iubita, Gabriel Soto rupe tăcerea printr-o declarație
Happy People • ieri la 14:53
Serialul fenomen “Orfanii unei Națiuni” câștigă Premiul Emmy pentru cea mai bună telenovelă
Happy People • ieri la 11:28
Pare o ținută banală, până vezi cu ce este încălțată. Marlene Favela, într-o pereche de cizme pe care orice femeie și le dorește în garderobă
Happy People • ieri la 09:47
Danna Paola a fost copilul-minune al telenovelelor mexicane. Cum arată acum vedeta
Happy People • pe 23.11 la 15:15
Mauricio Herrera este dovada vie că sănătatea are un preț, și unul foarte mare. Actorul a cheltuit 600 de mii de pesos pentru a învinge Covid-19