Cum arăta Gabriela Spanic însărcinată în 5 luni cu fiul Gabriel de Jesús. Vedeta a publicat două fotografii surprinzătoare

Publicat pe 01.10.2023 la 18:30 Actualizat pe 01.10.2023 la 09:57

Gabriela Spanic a publicat două fotografii în care apare însărcinată în 5 luni cu fiul Gabriel de Jesús. Cum arăta la acea vreme una dintre cele mai îndrăgite vedete de telenovele.

Gabriela Spanic poartă părul scurt, ruj roșu și zâmbește

Cum arăta Gabriela Spanic însărcinată în 5 luni cu fiul Gabriel de Jesús

Profimedia Images

Gabriela Spanic a trecut prin momente dificile în timpul sarcinii, însă a ținut întotdeauna să povestească fanilor cum a reușit să treacă peste etapele mai puțin plăcute din viața sa. În prezent este o mămică împlinitî, atât pe plan profesional cât și personal.

Cum arăta Gabriela Spanic însărcinată în 5 luni cu fiul Gabriel de Jesus

Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Mexic și Venezuela, fiind recunoscută la nivel internațional pentru rolul din “La Usurpadora”. Acolo a interpretat personajele Paola și Paulina ce au reușit să-i aducă aprecierea fanilor din lumea întreagă. Cu toate că pe plan profesional a reușit întotdeauna să atragă atenția publicului, pe plan personal a avut relații care de fiecare dată au avut un deznodământ mai puțin fericit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa a fost și cazul relației amoroase cu Neil Pérez, tatăl fiului său, un inginer civil complet îndepărtat de lumea artistică și care a dispărut din viața vedetei pe când aceasta era însărcinată în luna a 7-a.

Citește și: Gabriela Spanic, sărbătorită de un celebru post de televiziune pentru activitatea sa. Ce imagini au fost pubicate cu această ocazie

“Acum 15 ani, exact când au fost realizate aceste fotografii de către talentatul Uriel Santana, eram însărcinată în 5 luni cu adoratul meu Gabriel de Jesús, un copil conceput din dragoste, un bebeluș dorit, produsul iubirii.

De atunci a începutul crucificarea, i-au spus tatăl copilului meu că nu era al lui. Au fost atâtea bârfe pline de răutate din partea unui bolnav mintal. De atunci am decis să-mi cresc fiul alături de Dumnezeu. El mi-a dat puterea de a continua. În acea zi în care arătam atât de sexy, mi-a ieșit munca, i-am spus mulțumesc domnule, acum pot să plătesc pentru nașterea fiului meu. Mulți artiști ne-am câștigat inamici gratuit și oamenii nu au idee ce am trăit în spatele camerelor. Într-un viitor nu prea îndepărtat o să-mi spun tot adevărul. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dăruit un fiu atât de frumos.”, a scris Gabriela Spanic.

Gabriela Spanic călătorește alături de fiul ei și acesta o însoțește la filmări

Faimoasa vedetă este mama unui băiat de 15 ani și cu toate că tatăl său nu a fost niciodată prezent în viața lui, nu i-a lipsit niciodată o figură masculină, asta pentru că l-a avut întotdeauna alături pe bunicul său.

Citește și: Gabriela Spanic, schimbare radicală de look. Schimbarea la care a apelat la vârsta de 49 de ani

“Fiul meu nu l-a cunoscut pe tatăl lui, dar are o figură masculină foarte bine întipărită în minte. Bineînțeles că figura paternă este de neînlocuit, ca și cea a mamei, dar are parte de multă iubire.”, a declarat vedeta în fața presei într-un interviu din 2019.

Gabriel a avut parte de o copilărie frumoasă alături de mama și bunicii săi. Cu fiecare ocazie, Gabriela Spanic a publicat în mediul online fotografii din copilăria acestuia.

Întotdeauna sunt împreună în călătorii, mai ales atunci când vedeta este nevoită să înceapă un nou proiect profesional. Relația cu tatăl său este nulă, așa cum însăși vedeta a asigurat într-un interviu. Cu toate acestea, a explicat faptul că fiul său este conceput din iubire, dar că circumstanțele au făcut-o să devină în cele din urmă mamă singură. A declarat că a fost abuzată fizic de către tatăl fiului său.

În articolul

Cum arăta Gabriela Spanic însărcinată în 5 luni cu fiul Gabriel de Jesús. Vedeta a publicat două fotografii surprinzătoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x