Cum arată Gizem Arıkan în rochie de mireasă. Actrița din Păsări rănite a publicat mai multe imagini emoționante

Publicat pe 24.06.2024 la 18:08 Actualizat pe 24.06.2024 la 18:31

Gizem Arıkan a îmbrăcat rochia de mireasă și s-a bucurat de cele mai inedite momente alături de alesul inimii sale. Actrița din Păsări rănite a publicat mai multe ipostaze în mediul online.

actriță în diferite ipostaze

Cum arată Gizem Arıkan în rochie de mireasă

Instagram

Protagonista seriei Păsări rănite a îmbrăcat pentru prima oară rochia de mireasă. Gizem Arikan a mers spre altar alături de alesul inimii sale, iar primele fotografii în mediul online au fost publicate chiar de ea. Vezi ce rochie a îmbrăcat.

Cum arată Gizem Arikan în rochie de mireasă

După succesul seriei Păsări rănie, vedeta s-a îndreptat cu pași rapizi către noi orizonturi profesionale. În prezent se numără printre actorii care fac parte din distribuția seriei Kod Adi Kirlangic care a avut premiera în 2023.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Producția urmează să se desfășoare și în următorul sezon. Până atunci, vedeta se bucură de momente emoționante alături de cei dragi. A îmbrăcat rochia de mireasă și s-a căsătorit cu alesul inimii sale. Este îndrăgită de fanii din toată lumea. Are peste 300 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 90 de fotografii și filmulețe.

În cele mai recente dintre acestea, cele care o evidențiează în rochie de mirează, fanii cu s-au oprit din a-i oferi comentarii nenumărate.

“Ne-am căsătorit. Cei care ați fost cu mine, m-ați sunat, mi-ați scris, să nu vă fie dor de mine.”, a scris vedeta în dreptul descrierii, acolo unde a și publicat imaginile.

“O viață plină de fericire, frumoaso”, “Draga mea, sper ca fericirea ta să fie eternă”, “Să fii mereu foarte fericită”, “Fericire pentru o viață”, “Prințesa mea, să fii mereu fericită”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților din lumea întreagă. Vedeta și-a unit destinele cu Gürkan Felamur. Cei doi s-au logodit în urmă cu câteva luni.

Îndrăgostiții au optat pentru o nuntă simplă care a fost realizată în Beykoz. Nu a putut trece neobservat faptul că actrița din Păsări rănite a optat pentru o rochie cu o broderie simplă, fără mâneci. Aceștia s-au bucurat de clipe momente împreună cu cei dragi, iar cele mai simple și frumoase momente au fost publicate pentru publicul larg. Cei doi au dansat și s-au distrat până dimineață.

Ce rol interpretează Gizem Arikan în Păsări rănite

Aceasta joacă rolul Meryem Celik. O tânără a cărei viață se transformă într-un mod cu totul neașteptat atunci când tatăl său ajunge la închisoare. Ea trebuie să se întrețină singură, fără niciun fel de ajutor din partea nimănui.

Serialul a devenit extrem de îndrăgit în toată lumea la scurtă vreme de la lansare. În prezent se bucură de faimă și în România.

În articolul

Cum arată Gizem Arıkan în rochie de mireasă. Actrița din Păsări rănite a publicat mai multe imagini emoționante

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 iunie 2024. Racii vor intra în contact cu sentimente renegate. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce a făcut o tânără din Iaşi, după ce un magazin a refuzat să îi dea 50 de bani pentru o sticlă returnabilă
a1.ro
Delia, cu posteriorul la vedere, într-o ipostază „fierbinte”. Iluzia optică în care pare că a renunțat la lenjeria intimă
HelloTaste.ro
Spumă de căpșuni cu albușuri. Un desert simplu și savuros, gata în 10 minute
Catine
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
useit.ro
Cum te poate afecta paracetamolul, potrivit experților. Cel mai comun analgezic din lume ar duce la un comportament riscant
as.ro
Iubita lui Dennis Man e fostă Miss şi arată răvăşitor! Cum arată Alexandra, cea care se ocupă de afacerile fotbalistului
MediCOOL
Electroterapia în recuperarea musculară și ameliorarea durerilor articulare. Ce efecte poate avea
Spynews
Cartofi franțuzești în varianta românească. Rețetă perfectă de cină rapidă și gustoasă
DeParinti
Ce trebuie să știe părinții despre înecul secundar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de tei. Ce beneficii și riscuri poate avea pentru sănătate
HelloTaste
Tort cu blat bicolor și cireșe, decorat cu cremă de mascarpone
x