Cum arată Jorge Enrique Abello la 23 de ani de la premiera telenovelei “Betty cea urâtă”. Viața și cariera îndrăgitului actor

Publicat pe 22.08.2022 la 18:00 Actualizat pe 21.08.2022 la 23:43

Jorge Enrique Abello este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele. Cum arată acum vedeta, la 23 de ani de la premiera telenovelei “Betty cea urâtă”.

Jorge Enrique Abello poartă o cămașă albă și un costum închis la culoare, iar Lorna Cepeda stă cu mâna stângă pe spatele actorului

Jorge Enrique Abello și Lorna Cepeda

Happy Channel

Jorge Enrique Abello este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele. Acum 23 de ani, interpreta rolul lui Armando Mendoza Sáenz în telenovela “Betty cea urâtă”. Cu toate că timpul a trecut, vedeta a rămas la fel de atrăgătoare și a cucerit întotdeauna inimile fanelor de pretutindeni.

La 54 de ani, Jorge Enrique Abello este tăticul a trei copii și continuă să uimească lumea cu talentul său actoricesc.

Cum arată Jorge Enrique Abello la 23 de ani de la premiera telenovelei “Betty cea urâtă”

Jorge Enrique Abello și-a făcut debutul pe micile ecrane în telenovela “La viuda de Blanco”, acolo unde a interpretat rolul lui “Dimas Pantoja”. Ulterior, alte trei producții l-au adus în fața telespectatorilor din întreaga lume, asta până când a primit rolul de protagonist în telenovela “Betty cea urâtă”.

Alături de Ana Maria Orozco a jucat într-una dintre cele mai iubite telenovele din lume. O comedie romantică cum puține au fost văzute până la acel moment, între 1999 și 2001. Alături de ceilalți colegi de platou, pentru telenovela “Betty cea urâtă”, Jorge Enrique Abello a primit nenumărate premii internaționale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2001, “Betty cea urâtă” a câștigat premiul New York Latin ACE Award pentru “Cel mai bun scenariu”, iar Ana Maria Orozco a câștigat premiu pentru “Figura internațională feminină a anului”. Ulterior, au fost realizate mai multe reeditări ale aceste producții. Cu toate acestea, niciuna nu a reușit să câștige faima telenovelei originale.

“Betty cea urâtă” spune povestea unei tinere care se angajează ca secretară directă a CEO-ului unei multinaționale. Cu toate că la început toată lumea evită contactul direct cu Betty, ulterior chiar șeful ei descoperă în persoana acesteia o femeie capabilă, muncitoare, dar mai ales frumoasă. Într-o lume plină de falsitate, Betty ajunge să schimbe caractere și să se împrietenească cu oameni cu care nu ar fi crezut vreodată.

În cele din urmă, Beatriz "Betty" Aurora Pinzón Solano și Armando Mendoza Sáenz ajung să formeze un cuplu, nu înainte de a trece prin nenumărate peripeții.

Povestea de viață a lui Jorge Enrique Abello

Jorge Enrique Abello s-a născut în Bogotá, asta după ce părinții săi nu mai aveau nicio speranță în a aduce pe lume un copil. Diferența dintre cei patru frați ai actorului și acesta este de 10 ani. Eduardo, unul dintre frații lui Jorge Enrique Abello a decedat în 1992 în urma unui accident aviatic.

A studiat în cadrul Pontificia Universidad Javeriana, departamentul de comunicare, însă a fost întotdeauna atras de televiziune. Jorge Enrique Abello este tatăl a trei copii, Candelaria Abello Salazar, Antonio Cayetano Abello Gutiérrez, María Matílde Abello Gutiérrez.

A fost căsătorit cu Marcela Salazar Jaramillo din 1998 până în 2006 și a împreună o fetiță. Actorul este activ în mediul online, acolo unde are peste 1 milion de urmăritori. Cele mai multe dintre fotografiile vedetei îl înfățișează pe acesta alături de micuții săi. Cu toate acestea, fanii îl pot vedea și în ipostaze profesionale, de pe platourile de filmare. În ciuda trecerii timpului, Jorge Enrique Abello rămâne unul dintre cei mai îndrăgiți actori.

În articolul

Cum arată Jorge Enrique Abello la 23 de ani de la premiera telenovelei “Betty cea urâtă”. Viața și cariera îndrăgitului actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x