Cum arată Maite Perroni blondă. Imagini inedite cu artista RBD într-un nou pictorial

Publicat pe 13.11.2023 la 20:09 Actualizat pe 13.11.2023 la 20:05

Maite Perroni își surprinde fanii cu o nouă apariție în mediul online. Vedeta poartă o perucă blondă și s-a afișat astfel pentru prima oară.

Maite Perroni poartă o ținută neagră și ține microfonul în mâna dreaptă

Maite Perroni în cadrul turneului Soy Rebelde la Desert Diamond Arena, 12 septembrie 2023, Glendale, Arizona

Getty Images

Numele faimoasei Maite Perroni este recunoscut în toată lumea. Face parte din formația RBD și a jucat în telenovela Rebelde, iar de-a lungul timpului a demonstrat că talentul său artistic nu are margini. A fost pe rând actriță, cântăreață, producătoare și mamă. În prezent se bucură de turneul Soy Rebelde alături de prietenii și colegii săi, dar și de familia pe care și-a construit-o alături de Andrés Tovar.

Cum arată Maite Perroni blondă

S-a transformat într-un adevărat icon în materie de divertisment și a ținut să triumfe și în lumea modei. Ca și proiect profesional, Triada este ultima serie în care joacă triplu rol. Difuzat în mai mult de 190 de țări, este prima serie mexicană ce a fost dublată în 11 limbi diferite. A devenit seria numărul 1 dintre cele care nu sunt transmise în limba engleză de pe platforma unde este difuzată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 12 milioane de fani pe pagina personală de Instagram și printre publicații se numără și cea în care noua sa imagine apare în Times Square. Blondă, cu o nouă imagine față de ceea ce cunoșteam până acum despre Maite Perroni, așa se prezintă vedeta RBD în fața fanilor. În concertele susținute până în prezent a îmbrăcat ținute rock și a debordat de energie, așa cum se poate observa fără doar și poate din postările sale.

Într-una dintre declarații a specificat că nu și-a lăsat nesupravegheată viața de mămică, fiind alături de micuța Lía la fiecare pas. Alături de grupul RBD a fost nominalizată în cadrul premiilor Grammy, iar Oscuro Deseo este una dintre seriile în care această joacă rolul de protagonistă. În locuri deja cunoscute din Mexic, SUA, Brazilia și Columbia, formația aduce asupra fanilor turneul Soy Rebelde.

“Totul a început anul trecut în timpul nunții mele atunci când DJ-ul a transmis câteva melodii RBD. Anahí, Cristopher și Christian s-au apropiat de bine cântând și cred că a fost un moment de neuitat. Din acea seară, totul s-a rezolvat și s-a materializat.”, a declarat Maite Perroni pentru noirmagazine.mx.

Citește și: Anahí spune adevărul despre “conflictele” cu Dulce Maria și Maite Perroni. Cum se înțeleg în realitate cele trei artiste RBD în plin turneu Soy Rebelde

Cu o naturalețe de nedescris și o privire profundă, Maite Perroni a reușit să cucerească publicul cu fiecare apariție a sa. Versurile pe care le cântă în concertele RBD sunt de asemenea strigate la unison de către public. Capacitatea de a se conecta cu fanii este fără doar și poate unul dintre pașii pe care îi urmează pentru a-și consolida relația cu aceștia.

“Este o mare surpriză! Este incredibil că avem 55 de spectacole legate. După atâția ani în care formația s-a destrămat, este reconfortant să-ți dai seama că fanii noștri sunt încă aici și ne oferă atâta iubire. Fără îndoială, fanii RBD se clasifică drept cei mai devotați și sunt sigură că orice formație și-ar dori o astfel de susținere.”, a spus vedeta. Maite Perroni a punctat că atât viața profesională cât și personală a reușit să o învețe multe lucruri despre sine.

“Să fii mamă este o schimbare de viață completă și cel mai important este ca Lía să fie bine pentru a nu-i schimba rutina. Eu a trebuit să îmi modific acitivtățile. Nu vreau să spun că totul este bine, sunt momente în care nu mai am energie dar dragostea de mamă este atât de mare încât reușesc să-mi scot o altă energie pentru a fi cu ea și să o însoțesc în această călătorie incredibilă.”, a spus vedeta.

Cum a fost până acum anul 2023 pentru Maite Perroni

Cu o imensă dorință de a cuceri lumea prin artă, Maite Perroni nu uită de viața pe care în prezent o trăiește pe plan personal. Așa cum a declarat, spune că își dorește să exploreze noi căi de a fi aproape de public.

Citește și: Maite Perroni apare în turneul RBD alături de fiica Lía. Primele imagini cu micuța la doar 3 luni de la naștere

„Faptul că am devenit mamă mi-a schimbat complet perspectiva asupra vieții, dar și prioritățile. Este un dar imens pentru care sunt mulțumită în fiecare zi. Sunt momente în care obosesc, dar dețin o forță interioară pentru a rămâne trează, pentru a mă bucura și pentru a rămâne entuziasmată. Este real o bucurie imensă de a avea iubire pentru un bebeluș cum e Lía.”, a mărturisit vedeta RBD.

În 2023, Maite Perroni s-a căsătorit, a devenit mamă și a experimentat cele mai intense planuri profesionale. În continuare ține să-și surprindă în continuare fanii.

În articolul

Cum arată Maite Perroni blondă. Imagini inedite cu artista RBD într-un nou pictorial

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x