Cum arată mama Marei Oprea. Actrița din Adela seamănă leit cu ea: "Singura persoană care mă iubește complet..."

Publicat pe 03.03.2022 la 13:57 Actualizat pe 03.03.2022 la 18:20

Toată lumea o cunoaște pe Mara Oprea din serialul de succes de la Antena 1, Adela, dar puțini știu cine este mama sa. Actrița a făcut public un videoclip alături de femeia care i-a dat viață și fanii au fost uimiți de asemănarea dintre cele două. Cum arată mama Marei Oprea.

Mara Oprea

Instagram/Mara Oprea

Mara Oprea este o tânără actriță aflată la începutul carierei, care a reușit să surprindă milioane de români în drama în care joacă rolul principal. Acesta este încă studentă, în ultimul an la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică Ion Luca Caragiale din Bucureşti.

Actrița în vârstă de 21 de ani s-a născut pe 23 august 2000 în București. Încă de mică a pășit pe drumul artelor, având în palmares numeroase activități precum baletul, muzica, pianul și nu în ultimul rând dragostea pentru teatru.

Cum arată mama Marei Oprea și cât de mult seamănă actrița cu ea

Mara Oprea a fost întotdeauna foarte discretă în privința familiei sale, dar și cu viața personală, ea lăsând în ochii publicului să strălucească doar viața profesională. Cum era de așteptat, detalii au mai ieșit la iveală, însă actrița este în continuare extrem de delicată cu informațiile care apar în public.

De data aceasta, actrița a făcut publice imagini cu mama sa, în timp ce se afla la cumpărături. Fanii actriței au putut observa cât de frumoasă este femeia care i-a dat viață, dar și cât de bine îi seamănă actrița.

Mara a postat și un mesaj care a înduioșat inimile fanilor: "Pentru mama, singura persoana care ma iubeste complet, fara nicio conditie si mereu! Astazi este despre femeia care m-a incurajat intotdeauna, m-a sustinut in tot ce mi-am dorit si m-a pus pe mine pe primul loc din prima clipa. Cand mi-a fost frica de faptul ca nu sunt suficient de buna, cand m-am simtit singura sau suparata, sufletul meu stia ca exista un singur om care ma va intelege, ma va asculta, ma va proteja si ma va incuraja in orice clipa. Pentru ca se apropie 8 martie, vreau sa va ofer si voua sansa de a-i oferi mamei voastre macar o mica parte din bucuria pe care o daruieste ea unui copil in toata viata sa".

Mara Oprea poate fi văzută în continuare în mediul online, acolo unde este foarte activă și publică imagini atât din viața personală, cât și de pe platoul de filmare. Dar locul preferat unde fanii iubesc să o vadă este micul ecran, unde apare în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena1.

În copilărie, Mara a cântat în trupa de pici a Alinei Sorescu. A absolvit Scoala de Muzică, clasa pian (8 ani) și a luat lecții și de canto. A mai făcut 11 ani de balet la Opera Națională din București, participând în spectacole pe scene naționale si internaționale. În anul 2021, a debutat în serialul Adela de pe Antena 1, produs de Ruxandra Ion si Dream Film Production, unde și în prezent interpretează rolul Adelei.

În articolul

Cum arată mama Marei Oprea. Actrița din Adela seamănă leit cu ea: "Singura persoană care mă iubește complet..."

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x