Cum arată mama Oanei Moșneagu. Acesta este adorată de oamenii de pe Instagram și are mult umor

Publicat pe 23.12.2021 la 11:07 Actualizat pe 23.12.2021 la 20:29

Toată lumea o știe pe Oana Moșneagu, actrița din Adela, dar puțini știu cum arată mama sa. Deseori actrița a vorbit despre întâmplările cu mama sa și mai ales despre conversațiile pe care le are.

Actrița a reușit să aducă zâmbetul pe buze fanilor ei de fiecare dată când posta câte o conversație cu cea care i-a dat viață.

Cum arată mama Oanei Moșneagu

Oana Moșneagu a ajuns acasă, în Mioveni, acolo unde am întâmpinat o mama sa cu o masă caldă, dar și cu o mică analiză vestimentară, lucru care a stârnit amuzamentul fanilor, care sau distrat pe cinste.

Admiratorii actriței din Adela au spus că o îndrăgesc foarte mult pe mama ei și că și-ar dori să o vadă mai des, mai ales că are simțul umorului foarte dezvoltat.

Oana Moșneagu, antagonista serialului Adela, și-a deschis sufletul într-un interviu special. Ce spune actrița despre viața sa sub obiectivul camerelor de filmat.

Oana Moșneagu este cunoscută din serialul Adela, acolo unde este antagonista poveștii. Ea o interpretează pe Andreea, cea care a furat identitatea Adelei. De curând, ea a vorbit despre munca sa și a oferit fanilor mai multe detalii pe care ei nu le știau.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Artista vorbește și despre cum se poziționează față de comentariile rele pe care le primește, ca urmare a rolurilor pe care le are: „Mai mult pe vremea serialului «Fructul Oprit», atunci primeam foarte multe mesaje nu foarte prietenoase, nu aş putea să le reproduc aici, iar asta strict prin prisma personajului meu. Şi ameninţări, dar majoritatea erau de la copii şi adolescenţi care nu făceau diferenţa între personaj şi actor.

Acum, de când o joc pe Andreea în Adela – serial pe care, cu această ocazie, vă invit să îl urmăriţi în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, mesajele nu mai sunt atât de agresive, mi se reproşează că sunt rea, invidioasă, geloasă, că distrug relaţia protagoniştilor, mi se recomandă să nu mă mai bag între ei, dar sunt rare mesajele agresive”, a mai adăugat actrița pentru sursa citată.

Care este cea mai mare dorință a Oanei Moșneagu: „Cu orice actor care are mai multă experienţă decât mine şi de la care aş putea să învăţ. Adică foarte mulţi (n.r. râde). Dar, că să dau un exemplu concret, mi-ar plăcea mult să am ocazia să joc cu Florin Piersic jr. Cu Oana Pellea, cu Adrian Titieni, cu Şerban Pavlu, cu Vlad Ivanov, dar şi cu o gramadă de colegi de generaţie, oameni tineri cu care să cresc şi alături de care să mă dezvolt”, a mai adăugat Oana Moșneagu.

În articolul

Cum arată mama Oanei Moșneagu. Acesta este adorată de oamenii de pe Instagram și are mult umor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x