Cum arată micul dejun servit de Thalia. Cum își menține silueta impecabil la vârsta de 50 de ani. Pare ca a descoperit secretul tinereții

Publicat pe 16.03.2022 la 20:38 Actualizat pe 18.03.2022 la 18:59

Thalia arată incredibil la vârsta de 50 de ani și asta pentru că are un stil de viață foarte organizat. Ea a scris până și o carte în care a dezvăluit secretele tinereții, însă de curând a mai dezvăluit un aspect legat de mesele sale. Cum arată micul dejun al Thaliei.

Thalia

Getty

Thalia, diva muzicii latino, a împlinit pe 26 august vârsta de 50 de ani. Timpul pare că nu și-a mișcat acele ceasornicului pentru frumoasa artistă internațională, care arată exact ca o femeie în floarea tinereții.

Thalia a impresionat mapamondul cu rolurile jucate în telenovele, dar și cu show-urile sale incendiare, ea fiind un artist complet. Nu doar talentele au adus-o în prim-plan, ci și frumusețea pe care o posedă de la Mama Natură, însă a știut foarte bine să se îngrijească. Face sport regulat, are mese sănătoase și gândește pozitiv.

Cum arată micul dejun servit de Thalia. Face parte din dieta sa

Timpul pare că nu și-a mișcat acele ceasornicului pentru frumoasa artistă internațională, care arată exact ca o femeie în floarea tinereții. Dar pentru a avea un trup atât de frumos, aceasta face eforturi și are grijă în orice moment să facă sport și să fie atentă la alimentație.

Putem observa că Thalia mănâncă foarte sănătos și are grijă la aportul de calorii, proteine și carbohidrați.

Thalia este la fel de sexy, chiar dacă a trecut de prima tinerețe și este la fel de activă ca atunci când avea 30 de ani, deși este mama a doi copii minunaţi, este căsătorită de aproape 18 ani. Ea demonstrează că pentru a avea un corp veșni tânăr e nevoie să mănânci sănătăos.

Artista se antrenează zilnic și are o alimentație echilibrată. De asemenea, ea a declarat în urmă cu ceva timp cum a reușit de-a lungul timpului să fie sănătoasă atât fizic, cât și emoțional:

"Îmi trăiesc viața indiferent de vârstă sau de greutate, deoarece corpul meu nu este altceva decât vehiculul pe care îl conduce sufletul meu, astfel încât să se poată dezvolta în acest plan al lumii.

Nu țin cont de resentimente, invidii sau furie, deoarece atunci când le simți sau le primești și te agăți de ele, îți scazi calitatea vieții. Fără a contabiliza vremurile în care am căzut, ci mai degrabă a celor pe care le-am ridicat.

(...) Realitatea este că viața ta este setată pentru a o trăi, ținând cont că cel mai minunat și important lucru dintre toate ... este IUBIREA.

Mulțumesc lui Dumnezeu Tatăl că m-a luat în centrul mâinilor sale. Mulțumesc mamei și tatălui meu pentru că au fost canalul care m-a adus aici (și pentru toată dragostea lor și pentru atâtea baloane și prăjituri din copilăria mea).", a scris Thalia.

În articolul

Cum arată micul dejun servit de Thalia. Cum își menține silueta impecabil la vârsta de 50 de ani. Pare ca a descoperit secretul tinereții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x