Cum arată Özge Yağız în pantaloni albaștri sport și un top scurt. Vedeta s-a lăsat fotografiată pe coperta unei reviste care promovează un stil de viață sănătos

Publicat pe 03.04.2023 la 12:28 Actualizat pe 03.04.2023 la 13:33

Cum arată Özge Yağız în pantaloni albaștri sport și un top scurt. Vedeta s-a lăsat fotografiată pe coperta unei reviste care promovează un stil de viață sănătos.

Özge Yağız poartă o rochie albă cu mâneci lungi și are părul lung, brunet și desprins

Cum arată Özge Yağız în pantaloni albaștri sport și un top scurt

Happy Channel

Özge Yağız dovedește pe zi ce trece că trupul său de invidiat vine la pachet cu multă muncă și dăruire. Cea mai recentă fotografie publicată în mediul online i-a uimit pe fani și a reușit să o aducă pe vedetă din nou în lumina reflectoarelor.

Cum arată Özge Yağız din “Jurământul” în pantaloni albaștri sport și un top scurt

După ce și-a anunțat publicul că renunță la filmările pentru serialul “Jurământul”, Özge Yağız a revenit pe micile ecrane în producția “Baba”. Acum se pregătește pentru un nou proiect profesional, ' Icimizden Biri. Vedeta este de neoprit și își dorește să demonstreze că meseria de actriță îi vine turnată ca mănușă. În cea mai nouă poveste, este vorba despre povestea de iubire a unui cuplu format din două persoane a două națiuni diferite. Cei doi încearcă să-și convingă familiile să le accepte sentimentele și vor trece prin clipe dificile pentru a obține acest lucru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea lui Adam, bărbatul ce vine dintr-o familie creștină din Irlanda și Havva, tânăra ce se naște într-o familie musulmană, va fi spusă în serialul 'Icimizden Biri - One of Us,'. Filmările vor avea loc în Marmaris. Özge Yağız joacă rolul Havva Alada, iar Bora Akkaş joacă rolul Adam Wilson. În viața reală, actrița este apreciată și în mediul online, iar pe pagina de Instagram are peste 3 milioane de fani, dar și peste 100 de fotografii și filmulețe postate până în prezent.

Recent a postat o imagine în care apare pe coperta unei reviste ce promovează un stil de viață sănătos. Îmbrăcată în pantaloni albaștri sport, dar și un top albastru scurt, Özge Yağız nu uită să-și etaleze zâmbetul perfect. Aceasta formează încă o dată un cuplu cu fostul partener de platou, Gökberk Demirci. Cei doi au avut o scurtă perioadă în care s-au despărțit, însă iubirea care îi leagă în prezent s-a dovedit mai puternică.

Detaliul care a fost sesizat în ceea ce privește relația dintre Özge Yağız și Gökberk Demirci

Özge Yağız și Gökberk Demirci au jucat împreună timp de două sezoane în “Jurământul”. Prietenia de pe platourile de filmare s-a transformat în iubire, iar în prezent formează din nou cel mai apreciate cupluri din Turcia. Un detaliu din cel mai recent interviu pe care cei doi l-au acordat a reușit să uimească fanii din lumea întreagă. Gökberk Demirci a subliniat faptul că despărțirea a venit “dintr-o sursă rea”, atunci când așteptau să se căsătorească.

“Lasă-mă să spun, am ajuns în ochii celor răi, toată lumea spune asta. Am avut o perioadă de odihnă. Ne-am oferit timp și ne-am ascultat, am crescut în acest proces. Natural, viața ne-a adus din nou împreună.”, a declarat actorul din “Jurământul”. Cei doi au subliniat faptul că împăcarea a venit ca o coincidență.

“Am fluturi în stomac ori de câte ori mă gândesc la lucrul acesta. Ne-am întâlnit din întâmplare, nu credeam asta. Dacă Özge ar fi părăsit casa un minut mai devreme sau mai târziu, nu ne-am fi întâlnit. Ceva incredibil s-a întâmplat.”, a mai spus protagonistul din “Jurământul”.

În articolul

Cum arată Özge Yağız în pantaloni albaștri sport și un top scurt. Vedeta s-a lăsat fotografiată pe coperta unei reviste care promovează un stil de viață sănătos

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x