Cum arată Sergio Guerrero la 23 de ani de la premiera “La Usurpadora”. Carlitos e complet transformat

Publicat pe 04.10.2021 la 14:44 Actualizat pe 04.10.2021 la 15:54

Cine nu l-a îndrăgit pe „Carlitos Bracho”, băiețelul care reușea să aducă zâmbetul pe buzele telespectatorilor care urmăreau telenovela “La Usurpadora” în 1998? Iată că timpul a trecut și Sergio Guerrero care a interpretat celebrul personaj este un bărbat în toată firea.

Sergio Guerrero poartă ochelari de soare și șapcă

Sergio Guerrero la 23 de ani de la premiera “La Usurpadora”

Instagram

Sergio Guerrero, actorul care l-a interpretat pe “Carlitos” în celebra telenovelă “La Usurpadora” a crescut. În 1998, juca rolul fiului lui Fernando Colunga și reușea cu fiecare apariție să aducă zâmbete pe chipurile telespectatorilor.

Cum ar putea uita cineva vreodată celebra telenovelă “La Usurpadora”, acolo unde Gabriela Spanic și-a interpretat unul dintre cele mai bune roluri din viață? Tot în același serial a jucat și Serigo Guerrero, actor care pe atunci era doar un puști și interpreta rolul unui băiețel introvertit și puțin mofturos, dar foarte apreciat de public.

“Carlitos” și-a dorit întotdeauna atenția tatălui său și făcea orice îi stătea în puțină pentru a o obține.

Sergio Guerrero, la 23 de ani de la premiera “La Usurpadora”

“Carlitos” și surioara lui “Lisette” sufereau extrem de mult, dar aveau ajutorul necondiționat al “Paulinei”, cea care le oferea dragostea pe care aceștia o doreau de la mama lor adevărată “Paola Bracho”.

După ce a terminat de filmat pentru “La Usurpadora”, cariera de actor a lu Sergio Guerrero nu s-a încheiat brusc, dar a venit la scurt timp după ultima producție în care și-a făcut apariția. Acesta a lucrat în continuare și a reușit să obțină un rol în telenovela “Serafin”, ulterior renunțând la viața publică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, Sergio Guerrero nu va uita niciodată momentele în care a pășit pentru prima oară pe platourile de filmare ale telenovelei “La Usurpadora”, asta dacă e să ne luăm după ultimele fotografii postate de bărbat pe contul personal de Instagram.

Sergio Guerrero, de-a lungul timpului

Sergio Guerrero a dorit să-și încheie cariera de actor și să se îndrepte spre o altă meserie care să-i completeze calitățile într-o formă mult mai bună. Astfel, acesta a decis că își dorește să lucreze în publicitate și ca organizator de evenimente.

Pe contul personal de Instagram, Sergio Guerrero împarte momente din viața personală și profesională cu toți cei 20 de mii de fani. De asemenea, bărbatul se mândrește cu o relație de dragoste care durează de mai bine de 12 ani.

Printre fotografiile postate, actorul ne arată și animalele de companie pe care le deține, mai precis un câine pe care îl iubește nespus de mult. Se poate observa faptul că Sergio Guerrero nu duce lipsă de prieteni și are întotdeauna un motiv pentru a sărbători alături de cei dragi.

O altă poză care i-a emoționat pe internauți, a fost cea cu sora sa, o postare care a reușit să strângă nenumărate aprecieri.

Cu toate că timpul a trecut, bărbatul nu uită momentele petrecute pe platourile de filmare, atunci când era urmărit pentru rolul său din “La usurpadora”. Pozele pe care acesta le urcă în online, dar și comentariile fanilor din întreaga lume, stau mărturie că personajul interpretat acum 23 de ani va rămâne în inimilele tuturor pentru totdeauna.

În 2001, Sergio Guerrero și-a încetat cariera de actor și s-a concentrat pe alte planuri personale și profesionale care au reușit să-i aducă un plus de fericire în viață. Actorul s-a născut în Mexic și a început să joace în reclame la vârsta de cinci ani. Trei ani mai târziu urma să-i dea viață lui “Carlitos”.

În articolul

Cum arată Sergio Guerrero la 23 de ani de la premiera “La Usurpadora”. Carlitos e complet transformat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x